Οι επισκέπτες του softwareload.de επέλεξαν το Avira Premium Security Suite ως νικητή στην κατηγορία «Security».


avira premium boxΠερισσότεροι από 800.000 χρήστες του Internet συμμετείχαν στην διαδικτυακή ψηφοφορία του Softwareload.de, η οποία έλαβε χώρα μεταξύ 1 και 30 Σεπτεμβρίου του 2010, για να επιλέξουν το «Λογισμικό της Χρονιάς 2010». Οι ψηφοφόροι διάλεξαν τα αγαπημένα τους, από 18 κατηγορίες λογισμικού. Το Avira Premium Security Suite κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία “Security”, αφήνοντας πίσω εννέα ανταγωνιστές.


Πριν από την ηλεκτρονική ψηφοφορία, μια κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από 12 γνωστούς δημοσιογράφους της πληροφορικής και των επιχειρήσεων, καθώς και εκπροσώπους της εταιρείας, επέλεξε δέκα προγράμματα λογισμικού για κάθε κατηγορία.


Τα anti-virus προγράμματα της Avira προσφέρουν στους χρήστες του Internet τη σωστή προστασία για όλες τις online δραστηριότητές τους. Το Avira AntiVir Personal προσφέρει στους χρήστες δωρεάν βασική προστασία και μπορεί να το κατεβάσει κανείς από το www.free-av.de. Προστατεύει από ιούς, key loggers, και άλλες απειλές στο Διαδίκτυο. Το Avira AntiVir Premium προσφέρει στους χρήστες πρόσθετες λειτουργίες ασφάλειας όπως Avira WebGuard και MailGuard. Αυτές οι λειτουργίες φιλτράρουν τους ιούς από τη ροή στοιχείων Διαδικτύου, εμποδίζοντάς τους έτσι να φτάσουν στον υπολογιστή σας. Το Avira Premium Security Suite προσφέρει επιπλέον προστασία με firewall, parental controls καθώς και backup function.