Tο «Toy Story 3» έρχεται σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στο Film Express, με ταυτόχρονη κυκλοφορία σε DVD & Blue-Ray.


Toy Story 3Τα αγαπημένα σας παιχνίδια επιστρέφουν και σας χαρίζουν στιγμές γέλιου, αγωνίας αλλά και συγκίνησης. Οι πρωτοπόροι της Disney και Pixar δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν παραπονεμένο, διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους.


Δείτε στο Film Express, το εικονικό Video Club, με ταινίες πρώτης τηλεοπτικής προβολής από μεγάλα studios, το μαγευτικό παραμύθι «Prince of Persia: The Sands of Time», την περιπέτεια «Repo Men» με τους Τζουντ Λο & Φόρεστ Γουίτακερ, αλλά και την οικογενειακή ταινία «Νάνι Μακφί Και Ο Μεγάλος Σαματάς» με τις Μάγκι Τζίλενχαλ & Έμμα Τόμσον.


Προετοιμαστείτε για πολλές ώρες αγωνίας και σασπένς, αφού το κανάλι FX φέρνει σε πρώτη προβολή την νέα σειρά «The Walking Dead», που βασίζεται στο ομότιτλο κόμικ του Robert Kirkman, ο οποίος είναι ο executive producer της σειράς και ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ. Παρακολουθήστε τη με κομμένη την ανάσα κάθε Τρίτη στις 22:50 μόνο στο FX.


Ο 7ος κύκλος της επιτυχημένης σειράς «Grey’s Anatomy» είναι εδώ. Δείτε τα επεισόδια της βραβευμένης ξένης σειράς σε πρώτη αποκλειστική προβολή, 6 εβδομάδες μετά την πρεμιέρα στην Αμερική, μόνο μέσα από το κανάλι FOXlife. Κάθε Τετάρτη στις 21:00.