Η Ιntersys παρουσιάζει έναν κομψό και υψηλών ταχυτήτων φορητό σαρωτή διπλής όψης για τις ανάγκες των χρηστών Mac.


P150_2Η Canon πρωτοπαρουσίασε φορητό σαρωτή εξοπλισμένο με πανίσχυρο λογισμικό, ειδικό για συστήματα Mac το Νοέμβριο του 2009. Ο imageFORMULA P-150 απέσπασε τις ευνοϊκές κριτικές του τύπου και των χρηστών και διακρίθηκε για το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά του με το έγκριτο iF Design Award.


Ο νέος imageFORMULA P-150M εμφανίζεται ακόμα πιο βελτιωμένος σε σημεία, αυξάνοντας την παραγωγικότητα στο γραφείο, το σπίτι ή ακόμα και όταν ο χρήστης βρίσκεται εν κινήσει. Παράλληλα, προσφέρει μια ακόμα πιο ευέλικτη διαπλατφορμική συμβατότητα σε χρήστες που εργάζονται σε πολλά διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, όπως Windows και Linux.


Συνοδεύεται από το λογισμικό CaptureOnTouch της Canon, το οποίο επιτρέπει την εύκολη διαχείριση των αρχείων μέσω Cloud και Evernote, προσφέροντας της δυνατότητα για άμεση σάρωση, αμέσως μετά τη σύνδεση, χωρίς να απαιτείται χρόνος εγκατάστασης κάποιας εφαρμογής ή οδηγού. Το CaptureOnTouch παρέχει εύκολη και πρακτική σάρωση με προρυθμισμένες εργασίες, όπως την απευθείας σάρωση σε εφαρμογή iPhoto της Mac. Συγχρονίζοντας το iPhoto με το iTunes, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν τις σαρώσεις τους στις συσκευές iPhone και iPod, για θέαση εν κινήσει. Ο imageFORMULA P-150M προσφέρει επίσης δυνατότητα σάρωσης δεσμίδας 15 σελίδων ανά λεπτό, διευκολύνοντας έτσι τους χρήστες Mac απ’όπου κι αν βρίσκονται. Μικρός σε διαστάσεις αλλά ευέλικτος και αξιόπιστος, ο σαρωτής Ρ-150Μ διαθέτει επίσης κομψή εμφάνιση που εντυπωσιάζει.