Η Sony Ericsson και το MTV προσκαλούν τους fans της μουσικής από όλη την Ευρώπη να φορέσουν τα αθλητικά τους παπούτσια και να χαράξουν την δική τους πορεία για τα 2008 MTV Europe Music Awards – στην κυριολεξία!

100 fans, 400 χλμ., 9 μέρες, από 29 Οκτωβριου εως 6 Νοεμβριου – το Fanwalk της Sony Ericsson προτρέπει τους φανατικούς της μουσικής από όλη την Ευρώπη να ξεκινήσουν ένα ταξίδι από το Λονδίνο προς την Μέκκα της ποπ, το Λίβερπουλ, για να παρακολουθήσουν το σόου των MTV EMA και να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία του μεγαλύτερου μουσικού γεγονότος της χρονιάς!
Επιπλέον, το MTV θα δώσει την μοναδική ευκαιρία σε ένα τυχερό FanWalker να παρουσιάσει ένα βραβείο, ζωντανά στην σκηνή του Echo Arena, στο Λίβερπουλ.

Επισκεφθείτε το site www.fanwalk.tv, πείτε γιατί θα πρέπει να είστε ένας από τους τυχερούς που θα συμμετέχουν σε αυτή τη μοναδική και γεμάτη προκλήσεις διαδρομή και μπείτε στην οντισιόν για να γίνετε κι εσείς ένας από τους τυχερούς FanWalkers!

Aφού μπείτε στην οντισιόν πρέπει να κερδίσετε ψήφους! Αν μπορείτε να πείσετε την οικογένεια σας, τους φίλους σας και το κοινό να σας ψηφίσουν, τότε μπορεί να βρεθείτε ένα μόλις βήμα πριν την συμμετοχή σας στο μουσικό γεγονός της χρονιάς, τον Νοέμβριο.

Κατά την διάρκεια της δεκαήμερης διαδρομής οι FanWalkers θα συμμετέχουν σε συνεντεύξεις, ενώ η πορεία τους θα καταγράφεται καθημερινά μέσα από φωτογραφίες και στοιχεία της εξέλιξης του ταξιδιού τους, τα οποία θα επικοινωνούνται από διάφορα ΜΜΕ. Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα ενημερώνουν καθημερινά το προσωπικό τους blog μέσα από τα Sony Ericsson WALKMAN® κινητά τηλέφωνά τους.

Στο τέλος της διαδρομής, όταν οι 100 FanWalkers φτάσουν στο Echo Arena, το “You ‘ll Never Walk Alone” θα αποτελεί σίγουρα τον ύμνο του Λίβερπουλ, αφού μερικές από τις μεγαλύτερες διασημότητες της μουσικής θα το τραγουδούν!

Επιπλέον κάποιοι τυχεροί από τους FanWalkers θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο περίφημο after show party και να δουν από κοντά τα διάσημα αστέρια της μουσικής, ενώ θα αναδειχθεί ο υπερτυχερός που θα παρουσιάσει ένα από τα βραβεία

Ο Richard Godfrey, Executive Producer, MTV Europe Music Awards and Senior Vice President Content & Music, MTV Networks International for MTV Networks International, είπε σχετικά: “Πρόκειται για μια ξεχωριστή ευκαιρία! Το να βρεθεί κανείς στα MTV Europe Music Awards και να δει από κοντά μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες αποτελεί όνειρο για αρκετούς και η Sony Ericsson με το MTV FanWalk μπορεί να το κάνει αληθινό για 100 τυχερούς.» .

Η Sony Ericsson λάνσαρε το πρώτο της Walkman® τηλέφωνο το 2005 και μέχρι σήμερα , έχουν πωληθεί 77 εκατομμύρια Walkman® κινητά τηλέφωνα παγκοσμίως. Τα τελευταία 3 χρόνια, η Sony Ericsson εξακολουθεί να οδηγεί τις εξελίξεις στην αγορά των μουσικών τηλεφώνων – καινοτόμα κινητά τηλέφωνα που ενισχύουν την μουσική εμπειρία με υψηλής απόδοσης ήχο και χαρακτηριστικές συσκευασίες – βάζοντας την μουσική πάντα στη πρώτη γραμμή.

Μπείτε στο www.fanwalk.tv, πάρτε μέρος στο μοναδικό μουσικό ταξίδι και γίνετε μέρος των MTV Europe Music Awards.