To Call of Duty: Black Ops σημειώνει πωλήσεις ρεκόρ από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του στη Βόρεια Αμερική και την Αγγλία.


call of duty black opsΥπολογίστηκε ότι έχει ήδη επιφέρει έσοδα $360 εκατομμυρίων στη Βόρεια Αμερική και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους τίτλους που λανσάρονται στην βιομηχανία της ψυχαγωγίας.


Η Activision Publishing με το λανσάρισμα του τίτλου έχει ξεπεράσει ήδη όλα τα προηγούμενα ρεκόρ της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περσινή παρουσίαση του Call of Duty: Modern Warfare 2 είχε σημειώσει πωλήσεις $310 εκατομμυρίων κατά το πρώτο 24ωρο της κυκλοφορίας του, αριθμός που για την εταιρεία θεωρούνταν το απόλυτο ρεκόρ.


Το Call of Duty: Black Ops από την 9η Νοεμβρίου, οπότε και κυκλοφόρησε πούλησε περίπου 5.6 εκατομμύριο αντίτυπα στη Βόρεια Αμερική και την Αγγλία, σε σύγκριση με τα 4.7 εκατομμύρια αντίτυπα του Call of Duty: Modern Warfare 2. Επισήμως το Call of Duty: Black Ops είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της φετινής χρονιάς σε παγκόσμιο επίπεδο και εξαιτίας του πάνω από 12.000 καταστήματα πραγματοποίησαν μεταμεσονύκτιο άνοιγμα για την έναρξη των πωλήσεων.


Δείτε ένα trailer του παιχνιδιού: