Η Intersys παρουσιάζει δύο νέα συστήματα Home Cinema με DVD Player υψηλής αισθητικής, τα DCS-404K και DCS-202K.


Pioneer DCS 202k

Pioneer DCS 202k

Η νέα σειρά προϊόντων περιλαμβάνει συστήματα 5.1 καναλιών αναπαραγωγής DVD, τα οποία προσφέρουν τη δυνατότητα αναβάθμισης του σήματος βίντεο. Η λειτουργία αυτή αναβαθμίζει το τυπικό υλικό των δίσκων DVD στην εγγενή ανάλυση pixel μιας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας 1080i, 1080p ή 720p για την προβολή εικόνων με πολύ μεγαλύτερο βαθμό λεπτομέρειας, ζωηρά χρώματα και ρεαλισμό.


Εκτός από την υποδοχή HDMI για τη σύνδεση με τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας, τα συστήματα προσφέρουν και άλλες πρακτικές επιλογές σύνδεσης και συμβατότητα με μια ευρεία γκάμα μορφών βίντεο και ήχου και επιπλέον διαθέτουν είσοδο μικροφώνου για λειτουργία καραόκε.


Εκτός από τις προηγμένες λειτουργίες που ενσωματώνουν και τα δύο συστήματα συνιστούν δείγμα μινιμαλιστικού σχεδιασμού. Η συσκευή DVD έχει πλάτος μόλις 36 εκ., ενώ το περιστροφικό κουμπί που ρυθμίζει την ένταση αποτελεί και το κεντρικό χειριστήριο της συσκευής. Τα υπόλοιπα βασικά πλήκτρα βρίσκονται τοποθετημένα στο πάνω μέρος του συστήματος. Η εντυπωσιακή εμφάνιση των συστημάτων υπογραμμίζεται από το απόλυτο μαύρο χρώμα στο οποίο διατίθενται τα συστήματα την οποία ενισχύει η χρήση του απαλού λευκού φωτισμού των χαρακτήρων της οθόνης. Εκτός από τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά, τα συστήματα επιτρέπουν επίσης την εύκολη εγγραφή δίσκων CD σε συσκευές USB με ταχύτητα 2x, ενώ η ευελιξία της σειράς DCS επεκτείνεται στις επιλογές διαμόρφωσης που παρέχονται από τα δύο μοντέλα.


Pioneer DCS 404k

Pioneer DCS 404k

Τα δύο μοντέλα DCS-404K και DCS-202K προσφέρουν δύο εναλλακτικές λύσεις με κοινά γνωρίσματα αλλά με διαφορετικό είδος ηχείων. Έτσι, το DCS-404K διαθέτει τέσσερα ηχεία μεγάλου ύψους κι ένα κεντρικό sub, ενώ το DCS-202K προσφέρει την ίδια απόδοση με ηχεία μικρότερου μεγέθους.