Η Adobe ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα του Adobe Audition για Mac σε μορφή beta στα Adobe Labs.


adobe auditionΠρόκειται για ένα επαγγελματικό εργαλείο ήχου όλα-σε-ένα για ηχογράφηση, μιξάρισμα, επεξεργασία και mastering. Το Adobe Audition για Mac βασίζεται σε μια νέα αρχιτεκτονική και προσφέρει ένα ευέλικτο περιβάλλον για επεξεργασία μεμονωμένων αρχείων ήχου και δημιουργία μίξεων multi-track. Διαθέτει, επίσης, εξελιγμένα εργαλεία βελτίωσης του ήχου, επιτρέποντας στους χρήστες να μετατρέπουν γρήγορα προβληματικές ηχογραφήσεις σε soundtracks που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.


Προσφέροντας το Adobe Audition σε πλατφόρμες Mac και PC, η Adobe προσφέρει σε επαγγελματίες παραγωγής ήχου και εικόνας περισσότερες δυνατότητες. Η Adobe ενθαρρύνει τους επαγγελματίες δημιουργούς να κατεβάσουν την έκδοση ΒΕΤΑ για να δοκιμάσουν τις δυνατότητες του προγράμματος και να στείλουν στην Adobe τα σχόλιά τους.


Βασικά χαρακτηριστικά του Adobe Audition για Μac είναι μεταξύ άλλων γρήγορη λειτουργία playback, υποστήριξη multi-channel για ήχο 5.1 surround, μείωση θορύβου και δυνατότητες αποκατάστασης ήχου και νέα audio effects συμπεριλαμβανομένων de-hummer, de-esser και volume leveler.


Η beta έκδοση του Adobe Audition για Mac είναι διαθέσιμη στα Adobe Labs και προσφέρει στους χρήστες Mac μια πρώτη εμπειρία με το δυναμικό και οικονομικό επαγγελματικό περιβάλλον επεξεργασίας ήχου Audition.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την έκδοση αυτή στη διεύθυνση: http://www.adobe.com/go/audition_labs.