Τη διανομή των προϊόντων Αvira AntiVir στην Ελληνική αγορά ανέλαβε η Info-Quest, κατόπιν συμφωνίας με την Τ&Κ.


t_k_aviraΗ επιλογή του κατάλληλου antivirus αποτελεί το πρώτο και κύριο βήμα για την ανίχνευση και παρακολούθηση των νέων μορφών απειλών για τον Η/Υ. To Avira AntiVir συγκαταλέγεται στα πέντε πρώτα Antιvirus σε πωλήσεις παγκοσμίως, με εξέχουσα θέση στην κατηγορία του στη γερμανική αγορά.


Τα Αvira AntiVir Premium και Αvira Premium Security Suite καθώς και οι λύσεις Corporate αποτελούν μία εξαιρετική λύση ασφαλείας, σχεδιασμένη για κάθε χρήστη με απλές ή εξειδικευμένες απαιτήσεις. Εγκαθίστανται εύκολα, χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερες ρυθμίσεις και επιτρέπουν, όχι μόνο την επιδιόρθωση του μολυσμένου αρχείου, αλλά και ολόκληρου του συστήματος.


Από το Μάρτιο του 2010 διατίθεται η έκδοση 10 των προϊόντων AntiVir, η οποία διαθέτει βελτιωμένο interface, καλύτερο configuration, επιπλέον λειτουργία αυτόματου backup, εξειδικευμένο γονικό έλεγχο και μια σειρά από άλλες λειτουργίες.


Η επιχειρηματική αυτή συνεργασία έχει στόχο την ισχυροποίηση του Δικτύου παροχής ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας Avira σε ολόκληρη την Ελλάδα.