Η CPI ενισχύει τη γκάμα των έγχρωμων εκτυπωτών τεχνολογίας LED για μικρές και μεσαίες ομάδες εργασίας.


C530

C530

Οι νέες σειρές C300 και C500 της OKI Printing Solutions αποτελούν την εξέλιξη των βραβευμένων σειρών C3000 και C5000. Με κορυφαίες ταχύτητες εκτύπωσης στην κατηγορία τους (έως 26ppm color/30ppm b/w), οι C300 και C500 συνδυάζουν επαγγελματική ποιότητα χρώματος, σημαντική οικονομία στη χρήση, ενώ διαθέτουν θύρα Ethernet και αυτόματη λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης (duplex) στον πλήρη βασικό εξοπλισμό.


Παράλληλα, ενσωματώνουν την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας LED, αναφορικά με την κεφαλή εκτύπωσης και την τεχνολογία μονού περάσματος χαρτιού, η οποία επιτρέπει τη διαχείριση μιας ευρύτατης γκάμας μέσων. Επίσης, μπορούν να δεχθούν χαρτί βάρους έως και 220gsm, με βασική χωρητικότητα τα 350 φύλλα (250 + 100 φύλλα από το MP tray) και έχουν δυνατότητα επέκτασης μέχρι και 880 φύλλα με την προσθήκη επιπλέον tray 530 φύλλων.


Οι νέες σειρές ενσωματώνουν την πλήρως ανασχεδιασμένη μηχανή εκτύπωσης χαμηλής κατανάλωσης. Συγκεκριμένα, για εκτυπωτικές εργασίες έως δυο σελίδες, τίθεται σε λειτουργία ένα μοναδικό ECO mode που παρέχει τη δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας μέχρι 19%, ενώ χάρη σε μια ειδική ρύθμιση όταν βρίσκονται σε κατάσταση standby, καταναλώνουν μόλις 1.1 watt.


C330

C330

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατασκευή τους γίνεται σε εγκαταστάσεις μηδενικής εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα (Carbon Zero). Οι εκτυπωτές συνοδεύονται από την τελευταία έκδοση των εφαρμογών διαχείρισης του εξοπλισμού της OKI Printing Solutions και με 3 χρόνια ολοκληρωμένη προστασία με την εγγραφή στο www.oki3yw.gr.