Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το lifestyle party της HTC στο Villa Mercedes με αφορμή το λανσάρισμα πέντε νέων smartphones της εταιρείας.


HTC PARTY 7Τα νέα μοντέλα: HTC Desire HD™ & HTC Desire Z™, με την ανανεωμένη υπηρεσία HTC Sense™, καθώς και τα HTC 7 Mozart™, HTC 7 Trophy™ και HTC HD7™ εντυπωσίασαν του εκλεκτούς προσκεκλημένους της HTC οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τα περιεργαστούν.


Ο χώρος μεταμορφώθηκε και στολίστηκε με τα εντυπωσιακά χρώματα της HTC. Οι προσκεκλημένοι της από τον επιχειρηματικό και από τον καλλιτεχνικό πέρασαν ένα μοναδικό βράδυ. Aνάμεσα στο κοινό, ξεχώρισε η παρουσία των παικτών του Παναθηναϊκού – Τσιμπρίλ Σισέ, Γιώργου Καραγκούνη, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, Γιουρκα Σεϊταρίδη κ.ά. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και ο Γιάννης Μαρακάκης, ο Αλέξανδρος Παρθένης, ο Γιώργος Καραμέρος, ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Γιώργος Σατσίδης, ο Δημήτρης Λαγιόπουλος κ.ά.


Οι οικοδεσπότες της βραδιάς, κύριος Νικήτας Γλύκας, Regional Director SEE MENA και Karina Pereira, Marketing Manager SEE της HTC υποδέχθηκαν το VIP κοινό τους και διασκέδασαν κάτω από τη μουσική επένδυση του Αλέξανδρου Χριστόπουλου.


Ένα εντυπωσιακό show τριών τυμπανιστών ντυμένων στα λευκά άνοιξε την εκδήλωση και προϊδέασαν το κοινό για την εντυπωσιακή παρουσίαση των νέων smart phone μοντέλων της HTC. 25 εντυπωσιακές promoters ξενάγησαν τους καλεσμένους στον κόσμο της HTC και των νέων μοντέλων και υπηρεσιών. Δυνατός ρυθμός και ανεβασμένη διάθεση ήταν τα βασικά συστατικά της εκδήλωσης που απογείωσαν το κοινό και χάρισαν σε όλους την ευκαιρία να ανακαλύψουν την εμπειρία της HTC μέσα από μια αξέχαστη βραδιά.