Aνταλλάξτε την παλιά σας κονσόλα Xbox 360 και κερδίστε μέχρι 100€ στην αγορά Xbox 360 (250 GB ή 4 GB) με αισθητήρα Kinect.


Xbox 360 kinectΑπό την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, οι λάτρεις του gaming μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα Public (www.public.gr) και να ανταλλάξουν την παλιά τους κονσόλα Xbox 360, κερδίζοντας μέχρι 30% έκπτωση στην αγορά της κονσόλας Xbox 360 (250 GB ή 4 GB ) με αισθητήρα Kinect.


Ο πρωτοποριακός αισθητήρας Kinect που διατίθεται με το Xbox 360, αποτελεί την νέα τάση για τους λάτρεις του gaming καθώς καταργεί την χρήση των καθιερωμένων περιφερειακών αξεσουάρ, μετατρέποντας τον ίδιο των χρήστη σε χειριστήριο. Ο τρόπος είναι απλός καθώς ο αισθητήρας Kinect εντοπίζει όλες τις κινήσεις του σώματος και απομονώνει τις φωνές κάνοντας το gaming πραγματική απόλαυση.


Η κονσόλα Xbox 360 που περιέχει τον αισθητήρα kinect κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου. Οι επισκέπτες του Public μπορούν να κερδίσουν έκπτωση 100 ευρώ, ανταλλάσσοντας την παλιά τους κονσόλα Xbox 360 Elite ή 80 ευρώ για την κονσόλα Arcade Xbox 360.


Η κονσόλα που επιστρέφεται θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, πλήρη λειτουργία και να συμπεριλαμβάνει όλα τα απαραίτητα περιφερειακά (καλώδιο τροφοδοσίας, καλώδιο τηλεόρασης και ένα χειριστήριο), ενώ δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση για άλλο προϊόν.