Την επέκταση της συνεργασίας της με την κορυφαία κατασκευάστρια τηλεπικοινωνιακού υλικού Avaya ανακοίνωσε η Cosmos Business Systems AEBE, η οποία πιστοποιήθηκε ως Avaya ECG Silver Partner.

Ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών αποτελεί έναν από τους βασικούς τομείς δραστηριότητας της Cosmos (Strategic Business Units , SBU), η οποία έχει σαν στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων επικοινωνίας βασισμένων στην σύγκλιση της τεχνολογίας μετάδοσης φωνής, δεδομένων και εικόνας μαζί τις επιχειρησιακές εφαρμογές που υπάρχουν σε κάθε επιχείρηση ( ERP, CRM, Office Application κλπ).
Σε συνεργασία με την Avaya, η Cosmos θα προσφέρει λύσεις που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες τους αυξάνοντας δραματικά την εξοικονόμηση πόρων και την επικοινωνία με τα στελέχη τους και τους πελάτες τους μέσα από ένα Ενιαίο Περιβάλλον Επικοινωνιών και Πληροφορικής.
Οι τρεις κύριοι τομείς λύσεων βασισμένων σε τεχνολογία της Avaya και παρέχονται από την Cosmos είναι: IP (Internet Protocol) telephony, Contact Centers and Unified Communications. Αυτές οι λύσεις επικοινωνίας έχουν αποδειχθεί ότι μειώνουν το κόστος, βελτιστοποιούν την ασφάλεια των δεδομένων και της επικοινωνίας και αυξάνουν τα κέρδη , είτε οι επιχειρήσεις προέρχονται από τον Δημόσιο είτε από τον ιδιωτικό τομέα.
Σημειώνεται ιδιαίτερα ότι οι γραμμές προϊόντων της Avaya, διαθέτουν λύσεις οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα της αγοράς, από πολύ μικρές επιχειρήσεις έως μεγάλους οργανισμούς και Τράπεζες, στις οποίες κατέχει δεσπόζουσα θέση.
Η νέα πιστοποίηση της Cosmos ως Avaya ECG (Enterprise) Silver Partner, επιβεβαιώνει τόσο την εξειδίκευσή της στον τομέα αυτόν, όσο και την προσήλωσή της στην ικανοποίηση των αυξημένων απαιτήσεων των πελατών της.