Βουτιά στα βαθιά

Η Casio επιστρέφει δριμύτατη στον χώρο της ψηφιακής φωτογραφίας και ρίχνει στο εμπόριο το πιο δυνατό της όπλο. Το ΕΧ – Z1200 είναι μια 12άρα φωτογραφική μηχανή που διακρίνεται για την κομψή σχεδιαστική της γραμμή και που θα σας εντυπωσιάσει

Casio EXILIM ΕΧ-Ζ1200 Η Casio ρίχνει στο εμπόριο το νέο της δημιούργημα την Exilim ΕΧ-Ζ1200 και προχωράει ένα βήμα μπροστά εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την, ήδη καταξιωμένη, σειρά Exilim. Πιο αναλυτικά, πρόκειται για μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που διαθέτει 12,1 megapixels, 3x οπτικό zoom και οθόνη μεγάλης ευκρίνειας 2,8 ιντσών μεταξύ των άλλων. Κυκλοφορεί σε συμπαγές compact διαστάσεις που σας επιτρέπει να το βάλετε ακόμα στην τσέπη του πανωφοριού σας, ενώ χάρη στις προηγμένες τεχνικές του δυνατότητες σας βοηθάει να φωτογραφίσετε αυτό που θέλετε ακόμα κάτω από δύσκολες στιγμές φωτογράφησης.

Επίσης, με τη λειτουργία ηλεκτρονικής σταθεροποίησης εικόνας Anti-Shake DSP αποφεύγονται οι θολές και η κουνημένες φωτογραφίες, ενώ μπορεί κανείς να κάνει γρήγορες εναλλαγές στις ρυθμίσεις καθώς φωτογραφίζει χάρη στην Easy-Mode λειτουργία που διαθέτει. Τέλος, μπορείτε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας σε όσο μεγάλο μέγεθος θέλετε, είτε πρόκειται για ολόκληρο το πορτρέτο, είτε για ένα μέρος του, με το ίδιο, καλό αποτέλεσμα.