H Pentax ανακοινώνει την έναρξη του μεγάλου πανευρωπαϊκού διαγωνισμού με την ονομασία: Pentax Chameleon.


pentax contestΤο συγκεκριμένο αυτό όνομα παραπέμπει στη νέα ψηφιακή μηχανή Pentax RS1000, με τη μοναδική παγκόσμια πρώτη δυνατότητα εξατομίκευσης της πρόσοψής της.


Απευθυνόμενη σε κάθε χρήστη, η Optio RS1000 προσφέρει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό προσωποποίησης της σχεδίασης του σώματος, με το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να παρεμβάλει ένα από τα τρία φύλλα «μεταμφίεσης» που συνοδεύουν τη μηχανή, ή ένα οποιοδήποτε άλλο υλικό της επιλογής του χρήστη – όπως φωτογραφίες ή σχέδια – μεταξύ του σώματος και μίας μπροστινής προστατευτικής διαφάνειας.


Το χαρακτηριστικό αυτό προσφέρει στην Optio RS1000 μοναδική μεταβλητότητα και ευελιξία που δε διαθέτει κανένα άλλο μοντέλο: Ο χρήστης μπορεί να ταιριάξει την εμφάνιση της μηχανής του με την εκάστοτε μόδα ή το συναίσθημά του: ένα τέλειο δώρο ή προωθητικό εργαλείο για να επισημάνει μία ιδιαίτερη περίσταση ή επέτειο.


To Παιχνίδι
Μέσα από τo ειδικό διαδραστικό site: chameleon.pentax.eu, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους προσόψεις, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από τον υπολογιστή τους, να διαλέξουν ανάμεσα σε εκατοντάδες σχέδια, να ανταλλάξουν με άλλους χρήστες τις δικές τους δημιουργίες, να ψηφίσουν τις καλύτερες και να συμμετέχουν στο διαγωνισμό με έπαθλο μία Pentax RS1000.


Μοιραστείτε το παιχνίδι με τους φίλους σας, και ζητήστε τους να σας ψηφίσουν. Όσα πιο πολλά “Like” συγκεντρώσετε, τόσες περισσότερες ευκαιρίες έχετε για να κερδίσετε μία Optio RS1000. Επιπλέον, η δημιουργία σας, αν είστε εσείς ο νικητής, θα είναι και το φόντο της ιστοσελίδας για μία εβδομάδα.


Η μηχανή
Η Optio RS1000 προσφέρει εικόνες υψηλής-ανάλυσης που παράγονται από έναν ισχυρότατο αισθητήρα με περίπου 14 ενεργά megapixels, μία μεγάλη οθόνη LCD 3.0-ιντσών, ένα φακό υψηλής απόδοσης με οπτικό zoom 4X και κάλυψη ευρυγωνίου 27.5mm, μία απλή, φιλική στο χρήστη λειτουργία και μία λειτουργία video HD. Με ένα ελαφρύ σώμα, διαστάσεων-πιστωτικής-κάρτας, είναι τόσο μικρή που μπορείτε να τη μεταφέρετε οπουδήποτε και σε κάθε περίσταση.


Στο μπροστινό πλαίσιο του σώματος υπάρχει μία αφαιρούμενη διαφανής ακρυλική πρόσοψη. Απλά, τοποθετώντας ένα φύλλο μεταμφίεσης μεταξύ του σώματος της μηχανής και αυτής της πρόσοψης, ο χρήστης μπορεί να αλλάξει πανεύκολα και πλήρως την εμφάνιση της μηχανής του. Επιπλέον από τα τρία Εναλλακτικά Καλύμματα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία, ο χρήστης μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει το Πατρόν Αντιγραφής (περιλαμβάνεται) για να δημιουργήσει πρωτότυπα αποτυπώματα μεταμφίεσης χρησιμοποιώντας φωτογραφίες, πόστερ, ζωγραφιές και άλλες πηγές, και να δημιουργήσει μία μοναδική πρωτότυπη μηχανή. Η πρόσοψη της μηχανής μεταλλάσσεται, επίσης, με ένα φίνο φινίρισμα με ραβδώσεις, είτε σε μαύρο ή άσπρο, ώστε να εξασφαλίζει μία κομψή εμφάνιση όταν δεν χρησιμοποιείται κανένα φύλλο μεταμφίεσης.