Ακόμα πιο χαμηλές χρεώσεις: Mε €5 έως και 210 λεπτά ομιλίας.

YaΗ Tellas παρουσιάζει τη νέα ανανεωμένη κάρτα προπληρωμένου χρόνου σταθερής τηλεφωνίας Υα! Με νέες μειωμένες χρεώσεις, ανανεωμένο layout και αυτόνομο website (www.ya-card.gr) η Yα! συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη εμπορική της πορεία.

Τα χαρακτηριστικά της νέας τιμολογιακής πολιτικής της Υα! είναι:

• οικονομικότερες χρεώσεις για κλήσεις προς όλους τους δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς
• οικονομική χρέωση για κλήσεις προς εθνικά κινητά
• ενιαία πανελλαδική χρέωση για Αστικές και Υπεραστικές κλήσεις.

Ενδεικτικά, αναφέρεται πως με μία κάρτα αξίας €5, μπορούν να πραγματοποιηθούν κλήσεις* διάρκειας έως και 210 λεπτά: πχ. προς σταθερά στις ΗΠΑ, Μεγ. Βρετανία, Ρωσία, Ισπανία, Σιγκαπούρη, Κίνα ο χρόνος ομιλίας φτάνει τα 210’.

Καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχημένη πορεία της κάρτας Yα! εκτός από τις οικονομικές χρεώσεις είναι και η υψηλή ποιότητα σύνδεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η κάρτα προπληρωμένου χρόνου Yα! μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κλήσεις προς οποιοδήποτε προορισμό στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες του κόσμου, από οποιοδήποτε σταθερό τηλέφωνο και καρτοτηλέφωνο στην Ελλάδα με αποκλειστική χρέωση της κάρτας και όχι της τηλεφωνικής γραμμής από όπου πραγματοποιείται η κλήση. H κάρτα απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ‘ελέγχουν’ το κόστος των κλήσεων που πραγματοποιούν ή δεν έχουν δική τους σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας, σε φοιτητές, τουρίστες Έλληνες και Ξένους.

Η νέα Yα! είναι διαθέσιμη στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα στην τιμή των €3 και €5. Eπιπλέον, η Ya! προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη στο τηλέφωνο επικοινωνίας 211 300 2020 καθώς και ειδική γραμμή πληροφοριών στο 800 500 2020.

* Οι χρόνοι ομιλίας προς όλους τους άλλους προορισμούς αναγράφονται αναλυτικά στο www.tellas.gr ή www.ya-card.gr