Η Dell προσφέρει την μεγαλύτερη σειρά server της αγοράς για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Dell PowerEdge T100Η Dell ανακοίνωσε πρόσφατα τη διάθεση σε ολόκληρο τον κόσμο της τελευταίας έκδοσης του αναπτυσσόμενου πακέτου server της για μικρομεσαίες επιχειρήσεις της αγοράς, του Dell PowerEdge T100. Ο νέος server είναι διαθέσιμος από την Dell και από τους περισσότερους από 40.000 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της. Ο Τ100 είναι ο ιδανικός πρώτος server για εταιρίες που θέλουν να δημιουργήσουν ένα δικτυακό περιβάλλον server για να ενισχύσουν την παραγωγικότητα, την ευελιξία και την ασφάλειά τους- μία από τις βασικές ανησυχίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σήμερα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.dell.gr/servers.

«Οι πελάτες αναζητούν συστήματα που είναι εύκολα στην χρήση, σε προσιτή τιμή και που τους βοηθούν να προστατέψουν το πιο πολύτιμο αγαθό για αυτούς-την πληροφορία» , αναφέρει η Sally Stevens, διευθύντρια της ομάδας προϊόντων PowerEdge Server της Dell. «Με προϊόντα όπως ο PowerEdge T100, επενδύουμε σοβαρά στις λύσεις server και αποθήκευσης ειδικά σχεδιασμένες για τα θέματα που οι πελάτες μας αναφέρουν ότι είναι πιο σημαντικά».

Δημιουργία εφεδρικών αντιγράφων και ασφάλεια

Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα  από την Dell και το Παγκόσμιο Συμβούλιο για Μικρές Επιχειρήσεις(ICSB) σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και decision makers εννέα χωρών, η δημιουργία επαρκών αντιγράφων και η διασφάλιση της ασφάλειας αποτελούν δύο από τις τρεις βασικές ανησυχίες και παράλληλα από τους βασικότερους λόγους που ωθούν τις επενδύσεις στην τεχνολογία ανάμεσα στις επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος στην έρευνα.

Ιδανικός αρχικός server για αναπτυσσόμενες μικρές επιχειρήσεις, ο νέος PowerEdge T100 προσφέρει:

  • Βελτιωμένη παραγωγικότητα – Τον πλέον πρόσφατο επεξεργαστή της Intel, Quad-Core Intel® Xeon® για γρήγορη εκτέλεση των εφαρμογών που απαιτούνται στην καθημερινή χρήση και την αποθήκευση δεδομένων.
  • Προστασία και ασφάλεια δεδομένων – Εσωτερική θύρα USB 2.0 με σύστημα ασφαλείας, διακόπτη κατά τυχόν εισβολής στο πλαίσιο, διάταξη Trusted Platform Module και αρχιτεκτονική RAID που μπορεί να εμποδίσει την απώλεια δεδομένων δημιουργώντας με διαφάνεια εφεδρικά αντίγραφα.
  • Ευελιξία – λειτουργεί σε μια πληθώρα από επιχειρηματικά περιβάλλοντα, από το απλό επιτραπέζιο περιβάλλον έως κάθε χώρο αποθήκευσης χάρη στο λεπτό του πλαίσιο και την αθόρυβη λειτουργία του.
  • Επεκτασιμότητα – Μνήμη έως 8GB1, τεχνολογία Ι/Ο και εσωτερική αποθηκευτική χωρητικότητα έως 2ΤΒ που επιτρέπει στον Τ100 να μεγαλώνει παράλληλα με μια μικρή επιχείρηση.
  • Απλότητα – Πλαίσιο που εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση και εσωτερικά στοιχεία κωδικοποιημένα με χρώματα κάνουν το Τ100 απλό στην χρήση, το βασικό λόγο που ωθεί τις επενδύσεις σε τεχνολογία ανάμεσα στις μικρές επιχειρήσεις, σύμφωνα με την παγκόσμια έρευνα της Dell/ICSB.

Προϊόντα και τις υπηρεσίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Επιπλέον, λύσεις με server μίας ή δύο υποδοχών, αποθηκευτικά συστήματα και συστήματα iSCSI SAN που παρουσιάσθηκαν στην αγορά νωρίτερα φέτος υπογραμμίζουν την αφοσίωση της Dell στην παροχή τεχνολογιών που ικανοποιούν τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.  Περιλαμβάνουν τους server PowerEdge R300 και T300, τον server PowerEdge T605 καθώς και τα προϊόντα Dell EqualLogic PS5000 Series και PowerVault  MD1120.
Επίσης, το πρόγραμμα ProSupport της Dell, που παρουσιάστηκε πρόσφατα, σπάει τον κανόνα της παραδοσιακής υποστήριξης παρέχοντας ατομικά σχεδιασμένες υπηρεσίες υποστήριξης, συμπεριλαμβάνοντας άμεση πρόσβαση σε πιστοποιημένους τεχνικούς, 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα και βοήθεια στην εγκατάσταση και διαμόρφωση εφαρμογών δημοφιλούς λογισμικού για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

1. Η συνολική ποσότητα χρησιμοποιήσιμης μνήμης θα είναι μικρότερη ανάλογα με την πραγματική σύνθεση του συστήματος. Η χρήση μνήμης μεγαλύτερης από 4GB απαιτεί λειτουργικό σύστημα 64-bit.