Η Samsung και η Route 66 ένωσαν τις τεχνολογίες τους για μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης μέσω κινητού τηλεφώνου.


Samsung-Wave_GT-S8500_GRC-ELΤα κινητά τηλέφωνα της SAMSUNG διαθέτουν εξελιγμένα χαρακτηριστικά, μοντέρνα σχεδίαση και ευρύ φάσμα εφαρμογών πολυμέσων. Πλέον όμως έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του ενσωματωμένου δέκτη GPS και να πλοηγηθείτε άφοβα και με ακρίβεια σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου προσθέτοντας στο μενού του τηλεφώνου σας λογισμικό πλοήγησης της ROUTE 66.


Χάρη στην απεριόριστη πρόσβαση σε χάρτες, είστε ελεύθεροι να πάτε οπουδήποτε χωρίς ποτέ να ανησυχήσετε μήπως χαθείτε. Μπορείτε να αποφασίσετε τα πάντα για το ταξίδι σας προτού καν βγείτε στο δρόμο, ψάχνοντας στους χάρτες και σχεδιάζοντας τις διαδρομές σας, ή μαθαίνοντας τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για τον καιρό. Οδηγήστε ή περπατήστε μέχρι τον προορισμό σας ακολουθώντας τις ακριβείς οδηγίες αλλαγής κατεύθυνσης και βρείτε τον δρόμο σας ακόμη πιο εύκολα και διασκεδαστικά χάρη στις τρισδιάστατες απεικονίσεις κτιρίων και χαρακτηριστικών σημείων που ζωντανεύουν στην οθόνη της συσκευής σας τον χώρο που σας περιβάλλει.


Samsung Wave familyΕπιπλέον, έχετε εύκολη πρόσβαση σε πρόσθετες επιλογές ασφάλειας, όπως σύνθετες οδηγίες, προειδοποιήσεις για κάμερες ασφαλείας και πληροφορίες σχετικά με την κίνηση στους δρόμους, είτε απευθείας στη συσκευή σας είτε μέσω της εφαρμογής ROUTE 66 Sync για Η/Υ.


Βασικά χαρακτηριστικά
Τελευταίοι παγκόσμιοι χάρτες: Στο σπίτι ή στο δρόμο, απλά κατεβάστε το χάρτη που χρειάζεστε στην συσκευή σας ή απλά χρησιμοποιείστε τον χάρτη στην λειτουργία online.
Οδήγηση και βάδισμα Βγείτε από το αυτοκίνητό σας και εξερευνήστε με τα πόδια νέες πόλεις με το SAMSUNG LBS να σας δείχνει πάντα το δρόμο.
Τρισδιάστατες (3D) απεικονίσεις κτιρίων και χαρακτηριστικών σημείων: Κάντε τα ταξίδια σας ευκολότερα και πιο διασκεδαστικά χάρη στις τρισδιάστατες απεικονίσεις κτιρίων και χαρακτηριστικών σημείων που σας βοηθούν να προσανατολιστείτε ενώ περιηγείστε στο χάρτη, οδηγείτε ή περπατάτε.
Μεγαλύτερη ευχρηστία: Η νέα εύχρηστη διασύνδεση χρήστη σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του SAMSUNG LBS ήδη από την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε. Και χάρη στο νέο μενού “Εμφάνιση συντομεύσεων” έχετε άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε συχνότερα.
Επιπλέον περιεχόμενο και υπηρεσίες: Δώστε στους χάρτες και στην πλοήγηση μια προσωπική πινελιά, προσθέτοντας επιπλέον περιεχόμενο και υπηρεσίες. Κατεβάστε στη συσκευή σας σύνθετες οδηγίες, προειδοποιήσεις για κάμερες ασφαλείας, πληροφορίες σχετικά με την κίνηση στους δρόμους και πολλά άλλα, είτε απευθείας στο SAMSUNG LBS είτε μέσω της εφαρμογής ROUTE 66 Sync για Η/Υ.


Το πρόγραμμα πλοήγησης ROUTE 66 είναι διαθέσιμο για τα ακόλουθα κινητά της Samsung: Wave II (GT-S8530), Wave575 (GT-S5750) και Wave723 (GT-S7230E).