Για 2η χρονιά η Crédit Agricole βραβεύει τους προμηθευτές που επιδεικνύουν τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη.


mellontechΗ Mellon Technologies, μητρική εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών Mellon, ανακοίνωσε σήμερα την πρόκριση και βράβευσή της στο διεθνή διαγωνισμό Horizon Trophy 2010 που διοργάνωσε η Crédit Agricole για να αναγνωρίσει τους προμηθευτές εκείνους που επιδεικνύουν τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη.


Συνολικά, υπέβαλαν φακέλους συμμετοχής περισσότεροι από 100 προμηθευτές του τραπεζικού ομίλου από όλο τον κόσμο, για 3 κατηγορίες βράβευσης –Μεγάλες Επιχειρήσεις, Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και Διεθνείς Προμηθευτές. Οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων για την ποιότητα αλλά και την αποτελεσματικότητα των δράσεων των προμηθευτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν στελέχη της Crédit Agricole από τις διευθύνσεις Προμηθειών και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, καθώς και έγκριτοι φορείς όπως η WWF France και το Πανεπιστήμιο Saint-Quentin-en-Yvelines.


Η ανακοίνωση των νικητών έγινε στις 27 Οκτωβρίου σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Crédit Agricole στο Παρίσι. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η τελετή βράβευσης στην οποία και ανακοινώθηκε η πρόκριση της Mellon Technologies στην κατηγορία «Διεθνείς Προμηθευτές».