Δυνατότητα αναπαραγωγής δίσκων 3D Blu-ray και κινηματογραφικού ήχου με υψηλή αισθητική και κορυφαία σχεδίαση.


HX995TZ_FRONTΗ LG Electronics, ηγέτιδα εταιρεία και καινοτόμος στην αγορά επίπεδων οθονών και συστημάτων ήχου και εικόνας, παρουσιάζει το νέο HX995TZ, ένα κορυφαίο σύστημα 3D Blu-ray home theater, που παρέχει εντυπωσιακό ήχο σε μια συσκευή με μοναδική σχεδίαση και αυξημένη συνδεσιμότητα. Με τη δυνατότητα αναπαραγωγής 3D Blu-ray δίσκων, το HX995TZ συμπληρώνει την ευρεία γκάμα των 3D τηλεοράσεων της LG, και αποτελεί ιδανική πλατφόρμα για τη θέαση τρισδιάστατων ταινιών, προσφέροντας βαθύ κινηματογραφικό ήχο.


Το HX995TZ έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, για τους οποίους η υψηλή τεχνολογία και ο μοντέρνος σχεδιασμός είναι αναπόσπαστα στοιχεία, και διαθέτει προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ειδικότερα, το κομψό home theater περιλαμβάνει δύο μπροστινά ηχεία, δύο ηχεία surround και μια κεντρική μονάδα, που συνεργάζονται άψογα με όλες τις τηλεοράσεις. Με πάχος μόλις 2,9 εκ., τα surround ηχεία εναρμονίζονται άψογα σε κάθε περιβάλλον –είτε στηρίζονται στις βάσεις τους μαζί με την κεντρική μονάδα είτε τοποθετούνται στον τοίχο- αποτελώντας εξαιρετική προσθήκη στο décor του σπιτιού. Επιπλέον, χάρη στην πλήρη απουσία καλωδίων, το HX995TZ προσφέρει στους καταναλωτές την ελευθερία να τοποθετήσουν τη κεντρική μονάδα και το subwoofer σε όποιο σημείο επιθυμούν.


HX995TZ_WIDEΌπως όλα τα σύγχρονα συστήματα ήχου και εικόνας της LG, έτσι και το HX995TZ ενσωματώνει 5.1 κανάλια ήχου με συνολική ισχύ εξόδου 1.100 Watt, παράγοντας πλούσιο και βαθύ ήχο. Επιπλέον, οι έξι λειτουργίες επεξεργασίας του Sound Gallery της LG, όπως τα VSM Plus, Clear Voice και MP3 upscaling-, επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν τον ήχο ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.


Παράλληλα, εκτός από τη δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-ray δίσκων, το HX995TZ εισάγει στο σαλόνι του σπιτιού σας έναν συναρπαστικό κόσμο ψυχαγωγίας, χάρη στην ασύρματη συνδεσιμότητα. Με την πλατφόρμα NetCast™, οι θεατές έχουν άμεση πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία διαδικτυακού περιεχομένου, όπως streaming βίντεο, δικτυακά άλμπουμ και πληροφορίες για τον καιρό. Επιπλέον, το HX995TZ μπορεί να συνδεθεί ασύρματα μέσω DLNA και CIFS με συμβατά εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα ή Η/Υ, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν στην τηλεόρασή τους αποθηκευμένο περιεχόμενο, όπως ταινίες, σειρές, φωτογραφίες και μουσική.


Ολοκληρώνοντας τις εντυπωσιακές δυνατότητες του, το HX995TZ διαθέτει επίσης τις λειτουργίες BD-Live και Gracenote, που παρέχουν στους θεατές -μέσω διαδικτύου- πρόσβαση σε επιπλέον χαρακτηριστικά και πληροφορίες για τη μουσική και τις ταινίες που παρακολουθούν. Επιπλέον, οι θύρες HDMI καθιστούν εύκολη τη σύνδεση του συστήματος home theater με άλλες πηγές, όπως 3D τηλεοράσεις, κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών και φορητές συσκευές. Τέλος, το HX995TZ διαθέτει ειδική υποδοχή σύνδεσης και φόρτισης για iPod και iPhone, προσφέροντας στους χρήστες εύκολη πρόσβαση στο αποθηκευμένο ψηφιακό περιεχόμενο.


Τεχνικά χαρακτηριστικά LG HLX55W
– Αναπαραγωγή 3D δίσκων Blu-ray
– 5.1 Ch. Surround / Συνολική ισχύς 1.100W με ασύρματο subwoofer
– Σύστημα τοποθέτησης στον τοίχο (κεντρική μονάδα και μπροστινά ηχεία)
– LG Sound Gallery
– Bass Blast, Clear Voice, VSM Plus, Game Equalizer, MP3 Up-scaling, Night Mode, Natural Plus
– Συνδεσιμότητα Wi-Fi / DLNA / CIFS
– Θύρες: 2 x HDMI In & 1 x HDMI Out
– USB Recording & Playback
– Πλατφόρμα NetCast™
– Υποστήριξη BD Live & Bonus View
– Υπηρεσία Music ID by Gracenote
– Υποδοχή σύνδεσης και φόρτισης iPod / iPhone
– Συμβατότητα με εξωτερικό σκληρό δίσκο (FAT32, NTFS)
– Αναπαραγωγή αρχείων DivX HD / MKV
– LG SIMPLINK
– Ενδεικτική τιμή πώλησης: €990