Ένα καθαρόαιμο Soulcalibur εμπλουτισμένο με online gaming και ήρωες από τον κόσμο του Star Wars υπόσχεται η Ubisoft και η Namco.

soulcaliburIVΔύο είναι οι εντυπωσιακότερες καινοτομίες του νέου Soulcalibur, η δυνατότητα να αναμετρηθείτε με άλλους παίκτες online και η εισαγωγή πρωταγωνιστών από το σύμπαν του Star Wars. Κατά τα άλλα, ο τίτλος παραμένει πιστός στην πετυχημένη συνταγή του δημοφιλούς franchise: fighting με χαρακτήρες που διαθέτουν προσωπικότητα, ενδιαφέροντα όπλα και ανεξάντλητο ρεπερτόριο κινήσεων!
Μεταξύ των ατού του παιχνιδιού συγκαταλέγονται τα καθηλωτικά HD γραφικά, ο επιβλητικός ήχος που θα κάνει τα ηχεία σας να τρίζουν με κάθε χτύπημα του αντιπάλου και ένα συναρπαστικό gameplay που δεν χρειάζεται συστάσεις, μιας και η σειρά παιχνιδιών Soulcalibur έχει ήδη απειράριθμους φανατικούς οπαδούς. Πλήθος περιεχομένου περιμένει να το ξεκλειδώσετε, γεγονός που ενισχύει την αντοχή του τίτλου στον χρόνο, αν και παιχνίδια που είναι κατ’ουσίαν… σπορ, δεν χρειάζονται ιδιαίτερη βοήθεια στο συγκεκριμένο τομέα. Εκτός από το αγαπημένο mode όπου δίνεται σε έναν φίλο σας το δεύτερο gamepad και τον διαλύετε όσο πιο απολαυστικά και εμφατικά γίνεται, υπάρχει και το ενδιαφέρον story mode, όπου μαθαίνετε αρκετά στοιχεία για τους χαρακτήρες. Κατά την διάρκειά του, μάλιστα, μπορείτε να κερδίσετε συλλεκτικά όπλα. Στο mode με τίτλο «Tower of Lost Souls» ανεβαίνετε τον πύργο με το ευφάνταστο όνομα, εξολοθρεύοντας ολοένα και πιο δύσκολους αντιπάλους στην πορεία και ξεκλειδώνοντας νέα είδη ρουχισμού και αξεσουάρ. Αξίζει να υπογραμμίσουμε την ανανέωση του cast του Soulcalibur με την προσθήκη ηρώων από το Star Wars (Yoda, Darth Vader κλπ) και φυσικά, την υποστήριξη online gaming που αποτελεί την πεμπτουσία των παιχνιδομηχανών νέας γενιάς.

ΣΥΣΤΗΜΑ
X360,PS3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΓΡΑΦΙΚΑ: 9
ΗΧΟΣ: 8,5
GAMEPLAY: 9
ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 9
ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 9

ΔΙΑΘΕΣΗ
Diaktis