Μπείτε στην πιο αδίστακτη μοντέρνα αρένα μονομάχων που έχετε δει ποτέ στον κόσμο με το διασκεδαστικό και αλλόκοτο Blood drive.


blood driveΑντιμετωπίστε εχθρούς αδίστακτους, ορκισμένους να σας σκοτώσουν, με ένα αυτοκίνητο “φτιαγμένο”, θωρακισμένο, με βαρύ και θανατηφόρο εξοπλισμό και το ένστικτο του ‘ζήσε ή πέθανε’. Αυτά θα είναι και τα μόνα όπλα σας απέναντι σε διψασμένα για αίμα ζόμπι.


Ο σκοπός σας είναι να τους στείλετε όλους στην Κόλαση. Θα συναντήσετε Zombies με άποψη, αηδιαστικά άρρωστα, strippers, μπάτσους, κολλεγιόπαιδα, κορίτσια από party εργένηδων και πολλούς άλλους. Ο καθένας με τις δική του μοναδική συμπεριφορά και τον δικό του τρόπο για να τον σκοτώσεις…


Τα αυτοκίνητα είναι οι Star του παιχνιδιού. Είναι διαθέσιμοι 8 διαφορετικοί χαρακτήρες και αυτοκίνητα (muscle cars, hot rods, wreckers). Μπορείτε, ακόμα, να μπείτε στο πιο αδίστακτο και βίαιο τουρνουά του κόσμου με 16 διαφορετικά επίπεδα και πάνω από 6 διαφορετικά περιβάλλοντα, όπου θα δώσετε την μάχη της ζωή σας, ενώ όλα μεταδίδονται στην τηλεόραση για να τα δει το αρρωστημένο κοινό.


Το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 19-11-2010 σε τιμή (χωρίς Φ.Π.Α): 42.01€.