Περιμένετε ακόμα στις ουρές των τραπεζών; Η HSBC φέρνει τα… ταμεία της, στην οθόνη του υπολογιστή σας!

H HSBC πηγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά τις υπηρεσίες Internet Banking εισάγοντας και στην Ελλάδα το πλέον σύγχρονο και πολλαπλά βραβευμένο σύστημα ηλεκτρονικής τραπεζικής του διεθνούς ομίλου HSBC, το οποίο απλοποιεί τις διαδικασίες, προσφέρει ευελιξία, ταχύτητα, ευκολία και προπαντός ασφάλεια στις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές.

Με την υπηρεσία Internet Banking από την HSBC, oι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς τους και τις υπόλοιπες προσφερόμενες τραπεζικές υπηρεσίες μέσω διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο (real time), κάθε μέρα, όλο το 24ωρο. Επιπλέον, απολαμβάνουν προνομιακές τιμολογήσεις συναλλαγών και επιτοκίων και τεχνική υποστήριξη, μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης ή μέσω ασφαλών ηλεκτρονικών μηνυμάτων από την υπηρεσία Internet Banking.

H υπηρεσία Internet Banking από την HSBC προσφέρει μοναδικές δυνατότητες με μια μόνο κίνηση όπως:
– On line εγγραφή με άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς για τους ήδη υπάρχοντες πελάτες της Τράπεζας.
– Άνοιγμα νέου καταθετικού λογαριασμού και προθεσμιακής κατάθεσης
– Πρόσβαση στη συνολική αξία του χαρτοφυλακίου
– Ιστορικό κινήσεων λογαριασμών καταθέσεων και δανείων
– Αποστολή κρυπτογραφημένου μηνύματος στην Τράπεζα
– Ηλεκτρονικές ενημερώσεις συναλλαγών (e-advice)
– Διαχείριση προσωπικών στοιχείων και επικοινωνίας
– Πλοήγηση ανάμεσα στις σελίδες των προϊόντων και την υπηρεσία Internet Banking χωρίς την ανάγκη επανεισαγωγής των κωδικών πρόσβασης

Παράλληλα παρέχει:
– Μεταφορές μεταξύ λογαριασμών
– Δυνατότητα αποστολής εμβασμάτων στο εσωτερικό και εξωτερικό με χαμηλό κόστος
– Πληρωμή πιστωτικής κάρτας και ασφαλίστρων
– Πάγιες εντολές για μεταφορές, εμβάσματα και πληρωμές

και πολλές ακόμη υπηρεσίες

Τις παραπάνω υπηρεσίες οι πελάτες θα απολαμβάνουν στο νέο site της HSBC, σε ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, στο οποίο προσφέρεται άμεση, προσωποποιημένη και αναλυτική πληροφόρηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Τράπεζας. Η ασφάλεια των συναλλαγών στην υπηρεσία Internet Banking μεγιστοποιείται μέσω της χρήσης συσκευής πρόσθετου κωδικού ασφαλείας (token), η οποία διατίθεται εντελώς δωρεάν.
Η διαδικασία εγγραφής στην υπηρεσία Internet banking είναι εύκολη και γίνεται αυτόματα μέσω του site της HSBC, χρησιμοποιώντας τον 10 – ψήφιο Προσωπικο Τραπεζικό Αριθμό (PBN) και τον 6 – ψήφιο Προσωπικό Αριθμό Αναγνώρισης (PIN) της υπηρεσίας Phone Banking χωρίς ανάγκη επίσκεψης στο υποκατάστημα.
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Head of Personal Financial Services HSBC Ελλάδας, «η HSBC ακούει τους πελάτες της και παρέχει καινοτομικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Στα πλαίσια αυτά, είμαστε περήφανοι που φέραμε και στην Ελλάδα τη βραβευμένη υπηρεσία Internet Banking της HSBC που εστιάζει στην ασφάλεια, την εκτέλεση των ηλεκτρονικών συναλλαγών, την απλότητα και την ταχύτητα».

Η πλοήγηση στο νέο site και η εγγραφή στην υπηρεσία Internet Banking γίνεται μέσω της ιστοσελίδας, στο www.hsbc.gr.