Οι Gigaset DL500A, DX600A ISDN, DX800A all in one προσφέρουν μία νέα διάσταση στην επικοινωνία στο σπίτι και το γραφείο.


DL500A_SYS_TR_pianoblack(2)Η Gigaset Communications παρουσιάζει τα Gigaset DL500A, DX600A ISDN και DX800A all in one και μαζί τους ένα φάσμα δυνατοτήτων για την τηλεφωνία, είτε μέσω PSTN, είτε μέσω ISDN, είτε και των δύο παραπάνω σε συνδυασμό με κλήσεις VoIP. Με την εκλεπτυσμένη του σχεδίαση και τις πρωτοποριακές του δυνατότητες, αυτά τα νέα επιτραπέζια τηλέφωνα αποτελούν την καλύτερη απάντηση στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για επικοινωνία που αντιμετωπίζουν οι μικρές και αναπτυσσόμενες εταιρίες ή τα σπίτια που αποτελούν και γραφείο.


Αυτά τα υψηλής ποιότητας τηλέφωνα, ξεχωρίζουν από τη μεγάλη έγχρωμη οθόνη τους, από την δυνατότητα επαγγελματικής διαχείρισης επαφών, από τους έως τρεις ρυθμιζόμενους τηλεφωνητές και ένα πλήθος διασυνδέσεων με Bluetooth, DECT, θύρα Ethernet για σύνδεση σε Η/Υ, καθώς και αναλογική ενσύρματη σύνδεση με συσκευή FAX. Και τα τρία τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αυτόνομες συσκευή, αλλά και συνδεδεμένες σε ένα τηλεφωνικό σύστημα ή ένα router παρέχοντας, ανάλογα με τη συσκευή, κλήσεις VoIP και διαδικτυακές υπηρεσίες, όπως ενημερώσεις καιρού, διαδικτυακό τηλεφωνικό κατάλογο κ.α.


Ευχάριστο επαγγελματικό περιβάλλον
gigaset new phonesΗ καθαρή σχεδίαση τους και η ευκολία στην χρήση ενδυναμώνονται από το έξυπνο μενού που απεικονίζεται στην μεγάλη έγχρωμη TFT οθόνη, των 8,9 εκατοστών (3.5 ίντσες). Επιπλέον, η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ψηφιακή κορνίζα, απεικονίζοντας σε σταθερή ή μορφή παρουσίασης, αγαπημένες φωτογραφίες. Ο χρήστης μπορεί εύκολα να πλοηγηθεί στο μενού της συσκευής, χάρη στο κεντρικό πλήκτρο πέντε κατευθύνσεων. Η εξαιρετική ποιότητα ήχου η οποία μπορεί να φτάσει σε επίπεδο High Definition Sound Performance (με χρήση συμβατών ασύρματων ακουστικών) και η πλήρως αμφίδρομη ανοικτή συνομιλία, εξασφαλίζει την ποιότητα των συνομιλιών. Σημαντική, επίσης, είναι η δυνατότητα χρήσης διαφορετικών ήχων κλήσης για κάθε επαφή. Η συσκευή έχει προ-εγκατεστημένους 5 μονοφωνικούς και 16 πολυφωνικούς ήχους, όμως υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης ήχων από τον χρήστη μέσω του λογισμικού QuickSync.


Επαγγελματική διαχείριση επαφών
Ο χρήστης μπορεί να έχει όλες τις επαφές του διαθέσιμες, χάρη στον μεγάλο τηλεφωνικό κατάλογο με χωρητικότητα 500vCards (DL500A), 750vCards(DX600A isdn) και 1000vCards (DX800A all in one), με όνομα , επώνυμο, τρεις τηλεφωνικούς αριθμούς, διεύθυνση email και γενέθλια. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αντιστοίχησης φωτογραφιών στις επαφές, ώστε όταν καλεί κάποιος να εμφανίζεται η εικόνα που του έχει αντιστοιχιστεί (λειτουργία Picture CLIP). Οι επαφές μπορούν να συγχρονιστούν με τον Η/Υ ή τον Mac, μέσω του λογισμικού Gigaset QuickSync, ή να μεταφερθούν από το κινητό τηλέφωνο μέσω Bluetooth. Στη περίπτωση που το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο με έναν Η/Υ μέσω δικτύου (θύρα Ethernet), μπορεί να προσφέρει επίσης και λειτουργία CTI (Computer Telephony Integration) για εμφάνιση καλούντος στην οθόνη του Η/Υ ή για διενέργεια εξερχόμενων κλήσεων από τις επαφές του Microsoft Outlook. Τα 6 πλήκτρα συντόμευσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν, είτε για ταχεία κλήση αριθμών, είτε για συντόμευση λειτουργιών της συσκευής.


Μεγαλύτερη ευελιξία στον επαγγελματικό χώρο
DX600A_ISDN_SYS_TR_pianoblack_titaniumΤο νέα Gigaset DL500A, DX600A ISDN, DX800A all in one καλύπτουν όλες τις ανάγκες διασύνδεσης. Σύνδεση έως 6 ασύρματων τηλεφώνων DECT και μίας ενσύρματης σύνδεση συσκευής FAX. Δύο ταυτόχρονες συνδέσεις συσκευών Bluetooth, οι οποίες μπορεί να είναι, κινητά τηλέφωνα ή ακουστικά ή Η/Υ. Χάρη στη λειτουργία “Link2mobile”, οι κλήσεις προς το κινητό τηλέφωνο ή οι εξερχόμενες κλήσεις από το κινητό τηλέφωνο, μπορούν να διενεργούνται από το επιτραπέζιο ή τα ασύρματα τηλέφωνα. Έτσι, το κινητό τηλέφωνο μπορεί να φορτίζει ή να βρίσκεται σε κάποιο σημείο με καλύτερη κάλυψη δικτύου, αλλά να χρησιμοποιείται για κλήσεις είτε μέσω των Gigaset DL500A, DX600isdn, & DX800A all in one, είτε μέσω των ασύρματων ακουστικών. Εάν τα τηλέφωνα είναι συνδεδεμένα με το internet μέσω της θύρας Ethernet, μπορούν να εμφανίζουν στην οθόνη τους επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με την πρόγνωση καιρού, RSS feeds, αλλά και να παρέχουν δυνατότητα αναβάθμισης λογισμικού για τις συσκευές, όποτε υπάρχουν διαθέσιμες, ενώ ειδικά το DX800A μπορεί να προσφέρει και κλήσεις VoIP.


Επαγγελματική τηλεφωνία
Τα νέα Gigaset DL500A, DX600A ISDN & DX800A all in one, μπορούν να λειτουργήσουν είτε σαν αυτόνομες συσκευές συνδεδεμένες στην ανάλογη γραμμή PSTN ή ISDΝ ή σε συνδυασμό με ένα VoIP router ή με σύνδεση σε τηλεφωνικό σύστημα. Η επαγγελματική διαχείριση των συσκευών ολοκληρώνεται με τη χρήση των βολικών λειτουργιών ISDN, όπως διαχείριση 10 αριθμών MSN, 2 ταυτόχρονες κλήσεις, συνδιάσκεψη, προώθηση και αναμονή κλήσεων. Οι 30 τελευταίες αναπάντητες κλήσεις σηματοδοτούνται σε φωτιζόμενο πλήκτρο. Στους έως τρεις ενσωματωμένους τηλεφωνητές μπορούν να ηχογραφηθούν μηνύματα διάρκειας 55 λεπτών, ενώ τα μηνύματα μπορούν να αναπαραχθούν ακόμα και από απομακρυσμένες συσκευές μέσω τόνων DTMF.


Τα Gigaset DL500A, DX600A ISDN & DX800A all in one είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά στην τιμή των 145,00€, 195,00 & 235,00€ αντίστοιχα. Οι συσκευές είναι συμβατές με πολλές συσκευές Gigaset, μερικές από αυτές είναι οι Gigaset C590, E490, S790, SL780 και SL400. Η εμβέλεια τους μπορεί να επεκταθεί με χρήση συσκευής Gigaset repeater.