Η APC έλαβε ειδικό βραβείο στο 6ο Data Center Europe για τη συμβολή της στην καινοτομία και την εκπαίδευση στον τομέα των data center.


apcΜε αυτό το βραβείο, το 6ο συνέδριο Data Centers Europe 2010 υπογράμμισε τη μακροχρόνια δέσμευση της Schneider Electric για την βελτίωση των datacenter. Τα βραβεία του Data Centers Europe αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που έχουν σημειώσει αξιοσημείωτη πρόοδο στη δημιουργία αξιόπιστων, βιώσιμων και «πράσινων» data centers. Δύο από τους συνεργάτες της APC (TelecityGroup στη Γαλλία και Microsoft στο Δουβλίνο), κέρδισαν επίσης βραβείο.


Από όταν δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά στην αγορά data center, η APC ξεχώρισε για την δέσμευσή της στην καινοτομία, η οποία γρήγορα την ανέδειξε σε έναν από τους κύριους κατασκευαστές υποδομής ΙΤ. Οι κύριες καινοτομίες της περιλαμβάνουν:
– InfraStruXure, μια λύση που περιλαμβάνει hardware και software και προωθεί την τυποποίηση στην κατασκευή data centers μέσα από μία μοναδική, πλήρως ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική με βέλτιστη σχεδίαση σε επίπεδο rack.
– Την έννοια των θερμών και ψυχρών διαδρόμων που αποδεδειγμένα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας στα data center και έχει εμπνεύσει πολλούς άλλους κατασκευαστές.
– InRow ψύξη ακριβείας, δίπλα στην πηγή της παραγωγής θερμότητα, που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας στα datacenter περισσότερο από 30% σε σύγκριση με συμβατικές προσεγγίσεις.
– Την πρώτη λύση λογισμικού σε όλο τον κύκλο της ζωής του datacenter. Από το σχεδιασμό την διαχείρηση και τον έλεγχο των αλλαγών και της βελτιστοποίησης λειτουργίας..


Αλλαγή νοοτροπίας
Η APC για περισσότερα από 10 χρόνια εκπαιδεύει τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του κλάδου στις καλύτερες πρακτικές, βασισμένη στην έρευνα και ανάπτυξη συστημάτων που στοχεύουν στη βελτίωση των τεχνολογιών και των πρακτικών των datacenter, μέσω:
– white papers διαθέσιμα σε όλους και προσβάσιμα στο: http://www.apc.com/go/promo/whitepapers/index.cfm
δημιουργία του DataCenter University, ένα online κέντρο κατάρτισης για επαγγελματίες, μηχανικούς και στελέχη που εμπλέκονται στο σχεδιασμό και τη λειτουργία των data center και του εξοπλισμού πληροφορικής.


www.datacenteruniversity.com
δωρεάν online εργαλεία όπως το Datacenter Efficiency Quotient που μπορεί να χρησιμοποθεί για τη μέτρηση της ενεργειακής απόδοσης ενός data center. http://www.apc.com/tools/registration/promo/RegisterCustomer.cfc?method=getPromo&keycode=d380w


ενεργό συμμετοχή στις προσπάθειες για την αλλαγή νοοτροπίας μέσω της συγχρηματοδότησης και της ενεργής συμμετοχής στο Green Grid, μία παγκόσμια κοινοπραξία που επιδιώκει να βελτιώσει τις πρακτικές IT και να κάνει τα data center φιλικότερα προς το περιβάλλον, www.thegreengrid.org