Το δεκαπενθήμερο 25/10 – 07/11 στο Πλαίσιο είναι αφιερωμένο στα Turbo-X desktop, με δώρο ταξίδια 500€ σε 30 τυχερούς.


desktop plaisioΓια τη συγκεκριμένη περίοδο, όσοι επισκεφτούν τα καταστήματα Πλαίσιο και το www.plaisio.gr θα βρουν κορυφαίες έτοιμες συνθέσεις υπολογιστών Turbo-X για κάθε χρήση, ενώ όπως πάντα μπορούν να συνθέσουν το δικό τους ιδανικό PC, αλλά και να επωφεληθούν από την πιο γρήγορη και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη, μέσα σε 4 μόλις ώρες.


Ειδικά για αυτές τις 2 εβδομάδες, με κάθε νέο Turbo-X desktop με επεξεργαστή Intel (Core i3, Core i5 και Core i7), οι πελάτες συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση για 30 ταξίδια αξίας 500€ το καθένα, στον προορισμό της επιλογής τους με την υπογραφή της Travel Plan.


Η επικοινωνία που έχει ξεκινήσει ήδη βασίζεται σε πρόσωπα ανθρώπων που μιλάνε για την εμπειρία Πλαίσιο. Με κεντρικό μήνυμα «Το ζω στο Πλαίσιο», τα μηνύματα των προσώπων αφορούν σε γενικές εμπειρίες για το Πλαίσιο, την τεχνολογία και την εξυπηρέτηση, αλλά και συγκεκριμένα για τα desktop.


Στο πλαίσιο της καμπάνιας έγινε door2door διανομή ειδικού καταλόγου desktop σε όλη την Ελλάδα. Ο ίδιος κατάλογος διανέμεται και από τα καταστήματα Πλαίσιο, οι βιτρίνες των οποίων έχουν διακοσμηθεί ανάλογα.


Η επικοινωνία υποστηρίζεται, επίσης, με εξωτερική διαφήμιση στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ραδιοφωνικά μηνύματα & χορηγίες στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ για την online επικοινωνία έχουν δημιουργηθεί ειδικά banners και αναλυτική promo page στο www.plaisio.gr.