H Autodesk ανακοίνωσε τη διάθεση του AutoCad for Mac από το κατάστημα της Apple στο κέντρο των Αθηνών.


AutoCAD for MacΤο AutoCAD, αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για επαγγελματίες σχεδιαστές και μηχανικούς. Η νέα έκδοση AutoCAD® for Mac® παρέχει την ισχύ, την ευελιξία και την ακρίβεια του AutoCAD σε περιβάλλον Mac OS, συνδυάζοντας τις δυνατότητες και λειτουργίες των δύο κόσμων.


Η συνεργασία του iStorm με την Autodesk, ξεκίνησε πρόσφατα με την ένταξη του καταστήματος στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών προστιθέμενης αξίας της Autodesk, για την προώθηση των σχεδιαστικών εφαρμογών ΑutoCad®, AutoCad® LT & AutoCad® for Mac® στην ελληνική αγορά.


Στο iStorm, oι μηχανικοί και σχεδιαστές, έχουν την ευκαιρία να δουν τη νέα εφαρμογή σε πλήρη λειτουργία στο περιβάλλον Μac, να ενημερωθούν από τα πιστοποιημένα στελέχη του καταστήματος για τις νέες δυνατότητες που προσφέρει και να γνωρίσουν όλα τα τρέχοντα μοντέλα iMac & MacBook, καθώς και τα περιφερειακά της Apple, όπως το νέο Trackpad, ή το backup σύστημα time capsule.


Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάθε Τετάρτη τα δωρεάν ωριαία hands-on σεμινάρια γνωριμίας με τη νέα εφαρμογή, τα οποία πραγματοποιούνται από καταξιωμένους εκπαιδευτές στη μοναδική για τα δεδομένα Ελληνικού καταστήματος αίθουσα σεμιναρίων με εξοπλισμό Mac.