Η BT και η Space Hellas ανακοίνωσαν την αναβάθμιση της Space Hellas για την πώληση, διάθεση και υποστήριξη σειράς προϊόντων.


SPACE_HELLASΤο χαρτοφυλάκιο των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών περιλαμβάνει υπηρεσίες εθνικής και παγκόσμιας διασυνδεσιμότητας, managed services αλλά και υπηρεσίες audio conferencing και call centre, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Για να επιτευχθεί το καθεστώς του συνεργάτη της BT, η Space Hellas ικανοποίησε πλήρως τις απαιτήσεις της BT, όπως η εγγυημένη ποιότητα υπηρεσιών καθώς και η άριστη υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.


Οι δύο εταιρίες διατηρούν μία καλά εδραιωμένη σχέση εδώ και δεκατέσσερα χρόνια, όπου και συνεργάζονται για να προσφέρουν τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες σε πολυεθνικές εταιρίες στην Ελλάδα και την Κύπρο. Στους πελάτες τους, περιλαμβάνονται οι μεγαλύτεροι τοπικοί πάροχοι χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, οι μεγαλύτερες φαρμακευτικές, κατασκευαστικές και άλλες εταιρίες του ιδιωτικού τομέα.


Το δίκτυο BT Alliance είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα συνεργατών, το οποίo συστάθηκε για την υποστήριξη των BT Global Services, όσον αφορά στην πώληση, διάθεση και υποστήριξη μιας σειράς προϊόντων και υπηρεσιών από ολόκληρο τo χαρτοφυλάκιο της BT μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου συνεργατών. Το πρόγραμμα BT Alliance εγκαινιάστηκε επίσημα το 2008 και περιλαμβάνει πάνω από εκατό συνεργάτες σε περισσότερες από πενήντα χώρες.