H IntelliSolutions φέρνει στη χώρα μας ένα από τα καλύτερα και πληρέστερα business κινητά της αγοράς.

Palm Treo ProΗ αμερικανική Palm παρουσίασε πρόσφατα το Treo Pro, το νέο smartphone της εταιρείας, το οποίο αποτελεί μία εξαιρετικά εύχρηστη λύση για τις επιχειρήσεις που αναζητούν μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας για να απλοποιήσουν τις πληροφοριακές υποδομές τους, και για τους χρήστες που θέλουν ένα «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο για επαγγελματική καθώς και για προσωπική χρήση.
Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα των Windows Mobile 6.1 Professional που χρησιμοποιεί, το Treo Pro είναι ένας μοναδικός συνδυασμός απλότητας και παραγωγικότητας –καθώς ενσωματώνει email, WiFi και GPS- που καλύπτει τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των τελικών χρηστών και παρέχει πλήρες εξελληνισμένο περιβάλλον εργασίας.
«Το Palm Treo Pro είναι από τα πλέον αναμενόμενα smartphones και για την ελληνική αγορά» τονίζει ο Παύλος Τζιώρκας, Γενικός Διευθυντής Τεχνολογικού Τομέα της Intelli, επίσημου διανομέα των προϊόντων της Palm στην ελληνική αγορά. «Πρόκειται για μία συσκευή που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μίας όλο και μεγαλύτερης ομάδας χρηστών που αναζητά ένα προηγμένο κινητό τηλέφωνο τόσο για τις προσωπικές όσο και για τις επαγγελματικές ανάγκες τους, ενώ παράλληλα να είναι όμορφο από σχεδιαστικής πλευράς. Το Treo Pro καλύπτει όλες αυτές τις απαιτήσεις σε συνδυασμό με τη μεγάλη αυτονομία χρήσης». Το Palm Treo Pro αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά εντός των επόμενων εβδομάδων.
Το Treo Pro είναι η πρώτη συσκευή της Palm που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.1 Professional, το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη προστασία των εταιρικών δεδομένων και καλύτερο επίπεδο ευχρηστίας. Παράλληλα η Palm έχει ενσωματώσει στο λειτουργικό σύστημα πρόσθετες δυνατότητες ευχρηστίας και παραγωγικότητας καθιστώντας το ένα πραγματικό εργαλείο για κάθε προφίλ χρήστη. Το Treo Pro περιλαμβάνει ενσωματωμένο δέκτη GPS και δυνατότητες σύνδεσης σε WiFi δίκτυα βελτιώνοντας τη χρηστικότητά του κατά τις μετακινήσεις του κατόχου του. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας HSDPA, τα οποία προσφέρουν ταχύτητες λήψης δεδομένων μέχρι τα 7,2 Mbps. Οι μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας επιτρέπουν την ταχύτατη πρόσβαση στο Web και στο email, ενώ η δημιουργία ενός μηνύματος είναι εξαιρετικά εύκολη χάρη στο πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο που υπάρχει σε συνδυασμό με την εξαιρετική και υψηλής ανάλυσης (320×320 pixels) έγχρωμη οθόνη αφής. Το πλήρες σύνολο υπηρεσιών επικοινωνίας, όπως SMS, MMS, eMail, Chat, Instant Messaging, και η μεγάλη μπαταρία των 1500mAh, θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη.