H The PR Team αναδείχθηκε νικήτρια στο spec για την ανάληψη γραφείου Τύπου της εταιρείας Kingston Technology Inc.

Η “The PR Team” ανακοίνωσε σήμερα μια νέα και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνεργασία με την εταιρεία Kingston Technology, μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας. Η Kingston Technology σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει προϊόντα μνήμης για υπολογιστές, laptops, servers, εκτυπωτές, και μνήμες flash για PDA’s, κινητά τηλέφωνα, ψηφιακές κάμερες και MP3 players.

Η The PR Team θα λειτουργεί ως το γραφείο Τύπου της Kingston Τechnology στην Ελλάδα και επιπλέον, θα παρέχει πλήρη στήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλες τις επικοινωνιακές ενέργειες της εταιρείας. Ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, business development manager για την Ελλάδα, είπε: “Η Kingston Technology, σημείωσε σημαντική αύξηση κερδών στην ελληνική αγορά τον τελευταίο χρόνο και ανυπομονούμε να ενισχύσουμε το προφίλ της εταιρείας ακόμη περισσότερο, με τη σημαντική βοήθεια της The PR Team. Eίμαστε σίγουροι ότι η The PR Team θα μας δώσει τη δυνατότητα να ανοίξουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και θα μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε με ακρίβεια τα μηνύματά μας”.

“Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε στην Ελλάδα με την The PR Team. Πιστεύουμε ότι τόσο ο ενθουσιασμός των νέων μας συνεργατών, όσο και η εμπειρία τους σε θέματα υψηλής τεχνολογίας θα βοηθήσει την Kingston, έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους κατασκευαστές προϊόντων μνήμης στον κόσμο, να αποκτήσει τη θέση που αξίζει στην Ελληνική αγορά.» δήλωσε η Emilie Beneitez Lefebvre, PR Manager για την περιοχή των ΕΜΕΑ.