Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Παύλος Σταματόπουλος κάλεσαν φίλους και δημοσιογράφους στο σπίτι της NESCAFÉ Dolce Gusto.


dolcegustoΠαρουσίασαν τη νέα μηχανή ζεστών και κρύων ροφημάτων όπως cappuccino, latte macchiato, espresso αλλά και σοκολάτα και τσάι. Οι δημοφιλείς παρουσιαστές υποδέχθηκαν στο σπίτι της NESCAFÉ® Dolce Gusto® μεταξύ άλλων τον Αλέξανδρο Παρθένη, τη Νόνη Δούνια, την Ιωάννα Σουλιώτη, το Βλάσση Χολέβα, την Ιζαμπέλα Κογιεβίνα, τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο, τον Τάσο Παπαλαζάρου, το Δημήτρη Λαγιόπουλο, κ.ά.


Μία μοντέρνα οικία στο Λόφο του Φιλοπάππου, φιλοξένησε τους προσκεκλημένους και τους έκανε να ζήσουν την εμπειρία του «Coffee Shop at Home». Η Σίσσυ Χριστίδου και ο Παύλος Σταματόπουλος κέρασαν στους προσκεκλημένους τα αγαπημένα ροφήματα της Nestlé, όπως το Nescafe Classic με τέλεια κρέμα, απολαυστικό Cappuccino, αρωματικό Espresso, βελούδινο ρόφημα Ζεστής Σοκολάτας, Κρύο Τσάι Nestea, εντυπωσιακό Latte Macchiato και τα συνόδευσαν με λαχταριστά cup cakes & cookies. H NESCAFÉ® Dolce Gusto® χαρακτηρίζεται από μοναδικό design και μοντέρνα αισθητική ενώ κυκλοφορεί σε δύο μοντέλα τη Melody & τη Circolo σε ποικιλία χρωμάτων.


Η Nestlé πρωτοπορεί σε συνεργασία με την Krups και επενδύει στην ανάπτυξη μιας νέας αγοράς στην κατηγορία του καφέ με την καινοτόμο μηχανή πολλαπλών ροφημάτων, τη NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Μία πατενταρισμένη τεχνολογία που αναπτύχθηκε από το τμήμα Research & Development της Nestlé στην Ελβετία, υπό την καθοδήγηση του κ. Ζήνωνα Μανδραλή, ενός εφευρετικού έλληνα επιστήμονα.


Με την υπογραφή, την τεχνογνωσία και την υψηλή ποιότητα δύο κορυφαίων μαρκών στην Ελλάδα, η NESCAFÉ® Dolce Gusto® είναι η μοναδική μηχανή πολλαπλών ροφημάτων που λειτουργεί με πίεση 15 bar ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα παραγωγής ζεστών και κρύων ροφημάτων.


Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες για το άνοιγμα της νέας αυτής κατηγορίας έρχεται να απαντήσει στις σύγχρονές ανάγκες του έλληνα καταναλωτή που επιζητεί την ποικιλία των ροφημάτων της καφετέριας στην άνεση του σπιτιού του ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την επανερχόμενη τάση του «cocooning».


Η NESCAFÉ® Dolce Gusto® προσφέρει τα αγαπημένα ροφήματα του έλληνα καταναλωτή, στην άνεση του σπιτιού, εύκολα, γρήγορα και φυσικά με την εγγύηση του ονόματος NESCAFÉ®. Οι μηχανές διατίθενται σε ένα μεγάλο εύρος καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών, σε αλυσίδες σούπερ-μάρκετ καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.dolce-gusto.gr. Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν τις κάψουλες της μηχανής από τα καταστήματα σούπερ-μάρκετ και από το ηλεκτρονικό κατάστημα της NESCAFÉ® Dolce Gusto®.


Δείτε ένα video για τη νέα μηχανή καφέ: