Η Talos Software & It, ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τα Public, μαζί με τη δωρεάν αναβάθμιση των προϊόντων Kaspersky.


logo_talos_distributorΣυγκεκριμένα, η συνεργασία αφορά στην αποκλειστική διανομή του νέου προϊόντος Kaspersky PURE της Kaspersky Lab στο δίκτυο πολυκαταστημάτων Public σε όλη την Ελλάδα για τον μήνα Νοέμβριο. Η ενέργεια αυτή αναδεικνύει την απήχηση των προϊόντων της Kaspersky Lab και τις στρατηγικές κινήσεις της εταιρείας Talos Software & It εν καιρώ κρίσης, ενώ η επιλογή για την αποκλειστική διανομή μέσω του δικτύου πολυκαταστημάτων Public επιβεβαιώνει τη δυναμική και την απήχηση της εταιρείας στο ελληνικό κοινό.


Δωρεάν αναβάθμιση Kaspersky
Ταυτόχρονα, η Talos Software & It ltd ανακοινώνει πως αναλαμβάνει δωρεάν την αναβάθμιση των προϊόντων Kaspersky 2010 στην νέα έκδοση Kaspersky 2011 για όλους τους τελικούς χρήστες των προϊόντων. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναβαθμίσουν τα προϊόντα Kaspersky Anti-Virus και Internet Security 2010 στην νέα έκδοση Kaspersky Anti-Virus και Internet Security 2011.


Η αναβάθμιση θα γίνεται τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 17:00, από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας Talos Software & It ltd μέσω του προγράμματος απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης LogMeIn, που χρησιμοποιεί η εταιρεία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας στα τηλέφωνα 210.66.54.100 και 210.81.40.911 αλλά και στο email tech@talos-tech.gr.