Θα παρουσιαστούν δύο ολοκληρωμένες λύσεις οικιακής ψυχαγωγίας, τα hi-end ηχεία TAD R1, καθώς και iPod Docking Stations.


tadr1Η Intersys (www.intersys.gr), επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Pioneer για την ελληνική αγορά, παρουσιάζει τα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας της εταιρείας στο πλαίσιο του Hi-End Audio Video Athens Show 2010. Συγκεκριμένα, στην έκθεση που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Athens Imperial, από τις 22 Οκτωβρίου έως και τις 24 Οκτωβρίου, η Intersys προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική ακουστική εμπειρία στην αίθουσα (δωμάτιο 352) που καταλαμβάνουν τα προϊόντα της Pioneer.


Ο οικιακός κινηματογράφος στη νέα του διάσταση
sc_lx83Η καρδιά του σετ home cinema της Pioneer ακούει στο όνομα Pioneer SC-LX83. Πρόκειται για έναν ολοκαίνουργιο πολυκάναλο (7.1) hi-end ενισχυτή που προσφέρει ακριβή αναπαραγωγή της πλήρους δυναμικής των ασυμπίεστων μορφών ήχου υψηλής ανάλυσης, όπως οι Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio. Ο ενισχυτής αναζωογονεί με έξυπνες τεχνικές την δυναμική περιοχή του συμπιεσμένου ήχου, έτσι ώστε να προσφέρεται μια εξαίσια εμπειρία ακρόασης, ενώ παράλληλα υποστηρίζει την αναπαραγωγή των κορυφαίων μορφών video HD, συμπεριλαμβανομένου του 3D, και διαθέτει έναν πανίσχυρο μετατροπέα για την αναβάθμιση ενός στάνταρντ βίντεο σε εκπληκτικής ποιότητας. Ο SC-LX83 είναι συμβατός με όλες τις διαδεδομένες συνδέσεις και τις μορφές περιεχομένου, ενώ ταυτόχρονα παρέχει συνεχή ροή ήχου (audio streaming) μέσω Bluetooth, καθώς και συνδεσιμότητα LAN (για internet radio). Μπορεί να λειτουργήσει μέσω τηλεχειριστηρίου, με τη χρήση της εφαρμογής iControlAV της Pioneer για τις συσκευές iPhone και iPod touch, παρέχοντας πλήρη δυνατότητα plug & play με όλα τα συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας της Pioneer.


s1exwΤα ηχεία S-1EX-W δεν θα μπορούσαν να έλειπαν από το σετ, καθώς αποτελούν ηχεία αναφοράς που βασίζονται στις τεχνολογίες οι οποίες χρησιμοποιούνται στα παγκοσμίως αναγνωρισμένα ηχεία TAD. Το συγκεκριμένα ηχεία προσφέρουν αξέχαστη ηχητική εμπειρία, με εκπληκτική καθαρότητα, υψηλό βαθμό λεπτομέρειας και ακρίβεια. Πηγή του σετ αποτελεί το BDP-LX53, ένα νέο Blu-ray player με BD-Live, υποστήριξη Wi-Fi και προηγμένες δυνατότητες δικτύωσης.


Μουσικές απολαύσεις
Το στερεοφωνικό σετ της Pioneer αποτελείται από τα κορυφαία προϊόντα της σειράς G-CLEF με τον ενισχυτή A-A9MK2-Κ το Super Audio CD player PD-D9MK2-K, τον ραδιοφωνικό δέκτη F-F6MK2-K και τα ηχεία ραφιού S-81B-LR-K.


Ο επισκέπτης της έκθεσης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ήχο ποιότητας στούντιο ηχογράφησης. Ο ενισχυτής A-A9MK2-K διαθέτει τη σφραγίδα ποιότητας των AIR Studios του Λονδίνου, καθώς οι μηχανικοί ενός από τα πιο φημισμένα στούντιο του κόσμου βελτιστοποίησαν την απόδοση του ενισχυτή σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα, αποφασισμένοι να προσφέρουν ήχο με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πιστότητα και ακρίβεια στο αρχικό υλικό.


Το PD-D9MK2-K υπηρετεί τη φιλοσοφία ”Pure Audio” της Pioneer για γρήγορη απόκριση και παραγωγή ανοιχτού ήχου και είναι επίσης κατασκευασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στα αυστηρά πρότυπα ήχου που καθορίζονται από τους επαγγελματίες του κλάδου των AIR Studios.


Πέρα από το δικάναλο σετ της Pioneer, oι εραστές του απόλυτου hi-end ήχου θα έχουν τέλος την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τα μοναδικά ηχεία TAD R1, σε ένα set-up έκπληξη.


Για τους λάτρεις των compact συσκευών αναπαραγωγής ήχου η Intersys φροντίζει με την παρουσία του XW-NAC3 iPod dock, που βραβεύτηκε από την EISA ως Best Sound Station Product για το 2010-2011. Πρόκειται για ένα σύστημα ηχείων με δύο υποδοχές για iPod ή/και iPhone και δυνατότητα ταυτόχρονης αναπαραγωγής από τις δύο συσκευές, USB, Bluetooth & Internet radio. Η Intersys θα παρουσιάσει και τα υπόλοιπα iPod docking stations της Pioneer που θα εκπλήξουν τους επισκέπτες με την πιστότητά τους, τις ευκολίες συνδεσιμότητας και το μοναδικό design τους.
™˜