Το Golden-i αποτελεί τη νέα σημαντική επένδυση της ACE-Hellas, ενώ είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Apple.


Apple productsΌπως τονίζει ο κ. Διονύσης Ιωακείμ, Πρόεδρος ACE-Hellas: «Παρά την οικονομική κρίση, που πλήττει το χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών γενικότερα σε όλο τον κόσμο, αλλά και ειδικότερα στη χώρα μας, η Apple παραμένει ο ισχυρός παίκτης στο χρηματιστήριο της τεχνολογίας και συγχρόνως μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και αγαπημένες μάρκες στον κόσμο.»


Το Golden-i διαθέτει όλα τα προϊόντα και αξεσουάρ Apple, καθώς επίσης και υπηρεσίες από το ειδικά εκπαιδευμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Apple προσωπικό- και αίθουσα σεμιναρίων. H ACE-Hellas αναμένει να προσελκύσει το tech conscious κοινό της περιοχής με έμφαση στις νεαρές ηλικίες, που θα μπορούν να βρουν στο κατάστημα τα δημοφιλή, «ολόφρεσκα» Apple iPod touch, iPod nano και iPod shuffle.


Πρόκειται για τα τελευταία εξελιγμένα μοντέλα του δημοφιλούς iPod, που παρουσιάστηκαν από την Apple πρόσφατα. Το iPod touch λανσάρεται με νέα οθόνη και τεχνολογία Retina, εγγραφή video υψηλής ευκρίνειας, βιντεοκλήση και επεξεργαστή Α4, το iPod nano με οθόνη πολλαπλής αφής και νέα εκπληκτική εμφάνιση και το iPod shuffle με τον απόλυτο συνδυασμό κουμπιών και της πρωτοποριακής τεχνολογίας VoiceOver.


275 εκατομμύρια iPods είχαν πουληθεί μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου του 2010, ενώ την ίδια περίοδο ανακοινώθηκε από την Apple ότι το iPod touch είναι η νούμερο 1 φορητή κονσόλα παιχνιδιών στον κόσμο. Μέχρι σήμερα, υπάρχουν 250 χιλιάδες εφαρμογές στο iTunes Store, ενώ τα downloads ξεπερνούν τα 6,5 εκατομμύρια εφαρμογές. Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα στοιχεία διεθνώς όπου το iPhone 4 έχει πουλήσει περισσότερες από 1,7 εκατομμύρια συσκευές μέχρι σήμερα.


Οι Έλληνες παρακολουθούν τις τεχνολογικές εξελίξεις και είναι συνειδητοί καταναλωτές. “Το κατάστημά μας φιλοδοξούμε να αποτελέσει όχι απλώς τον αγοραστικό τους παράδεισο αλλά και τον προορισμό τους για συμβουλές, ενημέρωση, service και οποιαδήποτε υπηρεσία συνδέεται με τα αγαπημένα τους προϊόντα Apple”, υπογραμμίζει ο κ. Διονύσης Ιωακείμ.