Τα νέα ηχεία της harman/kardon SoundSticks III προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα ήχου και ιδιαίτερη, διαφανή σχεδίαση.


soundsticks3 whiteH πρωτοφανής επιτυχία των προηγούμενων σειρών έχει εξασφαλίσει στην Εταιρεία Harman, μια μόνιμη θέση στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (MOMA). Σήμερα, η δημοφιλής σειρά SoundSticks ξαναγυρνά ακόμα πιο ανανεωμένη, προσφέροντας ακόμα υψηλότερη ποιότητα ήχου.


Η τελευταία έκδοση της σειράς διαθέτει νέο μοντέρνο λευκό φωτισμό, διακόπτη ισχύος στα ηχεία δορυφόρους, και ειδικά σχεδιασμένη καλωδίωση με διακριτική σχεδίαση για ακόμα καλύτερη ηχητική απόδοση. Η νέα έκδοση των SoundSticks ΙΙΙ δεν περιορίζεται μόνο στις παραπάνω βελτιώσεις, αλλά συνοδεύεται επίσης από μια κομψή κατασκευή που ταιριάζει απόλυτα με το σύγχρονο «high-gloss» μαύρο φινίρισμα των υπολογιστών Apple iMac και MacBook. Τα Soundsticks III προσφέρουν τον δημοφιλή, μοναδικό και μοντέρνο σχεδιασμό των προκατόχων τους, πάντα σε συνδυασμό με καταπληκτική απόδοση ήχου.


Κατασκευασμένα με απόλυτη συμβατότητα, τα SoundSticks ΙΙΙ ταιριάζουν με οποιαδήποτε συσκευή πολυμέσων προσφέροντάς σας μία πρωτόγνωρη αισθητική απόλαυση, είτε πρόκειται να ακούσετε μουσική, είτε επιθυμείτε να παίξετε παιχνίδια στον υπολογιστή σας, ή απλά να παρακολουθήσετε κάποια ταινία.


Σχεδιασμένα σύμφωνα με τη πιο σύγχρονη τεχνολογία -ένα 20 Watt (15 εκατοστών) «downward-firing» subwoofer και οκτώ full-range transducers (2.5 εκατοστών)- στα ηχεία δορυφόρους, το σύστημα παράγει πραγματικά ρεαλιστικό ήχο (με καταπληκτική απόδοση μπάσου ήχου) έτσι ώστε να ‘γεμίζει’ ένα δωμάτιο οποιουδήποτε μεγέθους.


Το ηχητικό σύστημα desktop περιλαμβάνει συμβατότητα τύπου «plug-and-play» και φυσικά μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε συσκευή πολυμέσων που διαθέτει μια στερεοφωνική έξοδο τύπου «mini-jack» (PC, Laptop, Netbook, MP3, MP4, κινητά τηλέφωνα, παιχνιδομηχανές κλπ)


Ακόμα, οι χρήστες μπορούν να τελειοποιήσουν τον ήχο και να τον προσαρμόσουν σε οποιοδήποτε περιβάλλον χρησιμοποιώντας είτε τα σχετικά controls στο subwoofer, είτε τα πλήκτρα αφής ήχου που βρίσκονται στους δύο δορυφόρους.


Διαθεσιμότητα
Τα νέα ηχεία harman/kardon SoundSticks ΙΙΙ είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά τον Οκτώβριο του 2010, σε όλα τα μεγάλα δίκτυα Λιανικής αλλά και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων Πληροφορικής σε όλη την Ελλάδα.


Χαρακτηριστικά προϊόντος:
– Απόλυτη συμβατότητα που επιτρέπει στο ηχοσύστημα να συνδεθεί με οποιαδήποτε συσκευή πολυμέσων που διαθέτει μια στερεοφωνική έξοδο τύπου «mini-jack».
– Χειριστήρια αφής (έντασης ήχου και απόλυτης σιγής) ώστε να είναι εύκολη η προσαρμογή της έντασης του ήχου στις απαιτήσεις σας.
– Εξελιγμένη σχεδίαση που δίνει στο ηχοσύστημα μια καταπληκτική εμφάνιση.
– Δύο προσαρμοζόμενα ηχεία δορυφόρους που προσφέρουν έναν πλούσιο ήχο που «γεμίζει» το δωμάτιο.
– Δυνατό subwoofer κατασκευασμένο με τη πιο σύγχρονη τεχνολογία (ισχύς 20 Watt (15 εκατοστών κώνος) με «downward-firing» technology) που προσφέρει υψηλή απόδοση μπάσου ήχου.