H Syscom A.E., υλοποίησε λύση ασφάλειας περιεχομένου Internet (Web Content Filtering) στην τράπεζα Ασπίς για την προστασία των χρηστών της τράπεζας κατά την διάρκεια της πλοήγησής τους στο διαδίκτυο, με λύση της Websense.

Η λύση Websense Web Security Suite προστατεύει τους χρήστες της τράπεζας από την επίσκεψή τους σε ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο, όπως, Adult Material, Drugs, Gambling κ.α., καθώς και σε ιστοσελίδες με τη δυνατότητα να προκαλέσουν κενά ασφαλείας και διαρροή κρίσιμων πληροφοριών αφού μπορούν να προσβάλουν τα πληροφοριακά συστήματα της τράπεζας με keyloggers, spyware, τεχνολογίες phishing και fraud, εκμεταλλεύσεις κ.α.
Η Websense, Α.Ε., προστατεύει παγκοσμίως περισσότερους από 42 εκατομμύρια υπαλλήλους από εξωτερικές και εσωτερικές απειλές ασφάλειας υπολογιστών. Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό τεχνολογίας ThreatSeeker™, προσδιορισμού και κατηγοριοποίησης κακόβουλου περιεχόμενου, και τεχνολογίας πρόληψης διαρροής πληροφοριών, η Websense κάνει την χρήση του υπολογιστή ασφαλή και παραγωγική. Το λογισμικό της Websense, το οποίο διανέμεται μέσω του παγκόσμιου δικτύου του καναλιού των συνεργατών της, βοηθά τους οργανισμούς να εμποδίσουν κακόβουλο κώδικα, να αποτρέψουν την απώλεια προσωπικών δεδομένων και να διαχειριστούν την πρόσβαση στο Internet και την ασύρματη πρόσβαση.