Το νέο AR-M201 αποτελεί την πρόταση της Sharp για εταιρίες που αναζητούν μια επαγγελματική λύση για τις καθημερινές τους εργασίες, με χαμηλό εκτυπωτικό κόστος.

Sharp AR-M 201Το AR-M201 συνδυάζει τις λειτουργίες της φωτοαντιγραφής, laser εκτύπωσης και της έγχρωμης σάρωσης σε ένα και μόνο μηχάνημα καταλαμβάνοντας τον ελάχιστο δυνατό χώρο στο γραφείο σας. Διαθέτει ταχύτητα εκτύπωσης 20 σελίδες ανά λεπτό για μεγέθη χαρτιού Α4-Α6, 1 κασέτα τροφοδοσίας 250 φύλλων και Bypass 50 φύλλων.

Επιπλέον, το AR-M201 διαθέτει ενσωματωμένη εκτύπωση διπλής όψης τόσο στην φωτοαντιγραφή όσο και στην εκτύπωση ενώ περιλαμβάνει και εσωτερικό μηχανισμό διαχωρισμού των παραγόμενων σετ με μετατόπιση. Προαιρετικά , υπάρχει η δυνατότητα συνδεσης του μηχανήματος στο δίκτυο της εταιρίας καθιστώντας δυνατές τις λειτουργίες scan to e-mail, scan to FTP, ενώ είναι δυνατή η επέκταση του σε Fax βαριάς χρήσης και η προσθήκη αυτόματου τροφοδότη πρωτοτύπων διπλής όψης χωρητικότητας 50 φύλλων. Το AR-M201 συνοδεύεται με τα αντίστοιχα λογισμικά προγράμματα διαχείρισης του εκτυπωτή και του έγχρωμου σαρωτή.
Αξίζει, τέλος, να αναφερθεί πως το AR-M201 διαθέτει ξεχωριστά αναλώσιμα γεγονός που το καθιστά ιδιαιτέρως οικονομικό στη χρήση του και το διαχωρίζει από τα υπόλοιπα πολυμηχανήματα της αγοράς.