Το Darkfall εγκαινιάζει την σελίδα του στο Facebook, καθώς και το πρώτο επίσημο blog του παιχνιδιού.


DarkfallΗ Aventurine Α.Ε. ανακοινώνει τους τομείς δραστηριοποίησης του Darkfall στα social network sites. Με την συμμετοχή τους στο Facebook, το blog αλλά και στην ήδη υπάρχουσα σελίδα του Twitter, οι παίκτες του Darkfall μπορούν να ενημερώνονται κάθε μέρα για τις εξελίξεις πάνω στο αγαπημένο τους MMORPG.


Facebook
Στην σελίδα www.Facebook.com/DarkfallOnline, δημοσιεύεται κάθε ημέρα πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο από το παιχνίδι, καθώς και όλα τα νεότερα σχετικά με τα μελλοντικά updates του παιχνιδιού. Για τους μη γνώστες, υπάρχουν βασικές πληροφορίες για το Darkfall και όλα τα απαραίτητα links βοήθειας, για να μπορέσουν να εισβάλουν στον κόσμο του Agon.


Darkfall Blog
Μέχρι τώρα, οι παίκτες του Darkfall έγραφαν τις εντυπώσεις τους για το αγαπημένο τους παιχνίδι σε προσωπικά blogs. Τώρα, η Aventurine δημιουργεί το επίσημο Darkfall Blog όπου δημοσιεύονται καθημερινά οι σημαντικότερες ειδήσεις για το παιχνίδι, ακριβώς όπως θα τις κάλυπτε ένα σύγχρονο game site. Το blog βρίσκεται στην διεύθυνση www.darkfallonline.com/blog.


Για την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του, ξεχωρίζουν δύο πολύ σημαντικές ειδήσεις. Τα νέα αναβαθμισμένα γραφικά που ετοιμάζονται στα mobs του παιχνιδιού και η έναρξη λειτουργίας του motion capture studio, όπου μπορείτε να δείτε και τις πρώτες φωτογραφίες από τους χώρους εργασίας. Πρόκειται ασφαλώς για το πρώτο motion capture studio που δημιουργείται από game developers στη χώρα μας και που σκοπό του έχει να αναπτύξει τα animations του παιχνιδιού στο μέγιστο βαθμό, με βάση τα σύγχρονα πρότυπα.


Twitter
Εδώ και αρκετούς μήνες λειτουργεί και η σελίδα του Darkfall στο Twitter. Στη διεύθυνση twitter.com/darkfallmmorpg, οι κάτοχοι του Twitter μπορούν να κάνουν follow το Darkfall και να μαθαίνουν κάθε ημέρα τι συμβαίνει στον κόσμο του παιχνιδιού.