Η Panda Security παρουσιάζει μαζί με την Hewlett Packard Hellas προϊοντικές λύσεις στη Θεσσαλονίκη.


panda logoΗ Panda Security συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει μαζί με τις Westnet Distribution και Hewlett Packard Hellas, υπό τον τίτλο “Λύσεις HP και Panda που απλοποιούν την τεχνολογία”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010 στις 16:00 στο ξενοδοχείο Τhe Met στη Θεσσαλονίκη.


Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν στις συμμετέχουσες εταιρείες όλες οι τελευταίες τεχνολογικές λύσεις και τα προϊόντα των Hewlett Packard και Panda Security, που δίνουν στους πελάτες οφέλη και προστιθέμενη αξία στην επιχείρησή τους.


Στην εκδήλωση αυτή, η Panda Security Hellas – μέσω της ομιλίας του Corporate Business Development Manager κ. Σάββα Μαυρογιάννη – θα παρουσιάσει την πλήρη γκάμα των λύσεων ασφαλείας που διαθέτει η Panda Security για κάθε επιχείρηση, καθώς και τα οφέλη που προσφέρουν τα προϊόντα της στους πελάτες.


Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις προϊοντικών λύσεων και υπηρεσιών από εκπροσώπους της Hewlett Packard Hellas, ενώ την εκδήλωση θα προλογίσουν εκπρόσωποι της Westnet Distribution.