Η Nintendo θα κυκλοφορήσει το χειριστήριο Wii Remote Plus, ένα ανανεωμένο Wii Remote με ενσωματωμένο το Wii MotionPlus, στις 5 Νοεμβρίου.


remo_te_wrig_cbΔιαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα – λευκό, μαύρο, ροζ και μπλε, το Wii Remote Plus έχει τις ίδιες φυσικές διαστάσεις ενός κλασσικού Wii Remote και όλα τα συμβατά περιφερειακά μπορούν να συνδεθούν στη βάση το Wii Remote Plus όπως και πριν, όπως το Nunchuk ή το Classic Controller.


Λειτουργώντας ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως το Wii Remote με Wii Motion Plus συνδεδεμένο, το Wii Remote Plus επιτρέπει στους παίκτες να δουν κάθε κίνηση του καρπού ή του χεριού να γίνεται πραγματικότητα και να αντιγράφεται πιστά στην οθόνη της τηλεόρασης τους με τη χρήση ενός, συμβατού χειριστηρίου.


Χρήστες παιχνιδιών όπως το Wii Sports Resort και το FlingSmash θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν της αναβαθμισμένης ακρίβειας και του ρεαλιστικού ελέγχου κίνησης τα οποία προσφέρει το Wii Remote Plus, καθώς οποιαδήποτε κίνηση που κάνετε με το μπαστούνι του golf ή χτυπώντας τον Zip αντανακλάται στην οθόνη σας σε πραγματικό χρόνο.