Η Info-Quest ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την NComputing, για τη διάθεση των πολυβραβευμένων Thin Clients.


ncomputing_l230_i1Εξασφαλίζοντας 75% οικονομία στο κόστος hardware, 75% οικονομία στο κόστος υποστήριξης και 90% οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας, η NComputing παραδίδει μαθήματα Οικονομίας και Οικολογίας, προτείνοντας λύσεις desktop computing που κάνουν απτά και άμεσα τα πλεονεκτήματα του virtualization, εξασφαλίζοντας σημαντική οικονομία στην μικρή και μεσαία επιχείρηση.


Η NComputing, αποτελεί σήμερα την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία desktop virtualization στον κόσμο, με εγκατεστημένα περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια συσκευές πρόσβασης σε 140 χώρες. Κι αυτό, όχι άδικα, καθώς οι λύσεις της μειώνουν δραματικά το κόστος λειτουργίας κάθε θέσης εργασίας, περιορίζουν σημαντικά το κόστος υποστήριξης και διαχείρισης, ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά φιλικές προς το περιβάλλον, με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και e-απόβλητα.


ncomputing-l230-p_532262vbH λύση της NComputing εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι σήμερα τα PCs είναι πολύ ισχυρά και οι πλειοψηφία των χρηστών χρειάζεται και τελικά αξιοποιεί ένα μικρό κλάσμα των δυνατοτήτων τους. Η NComputing αξιοποιεί την αδιάθετη αυτή ισχύ διαμοιράζοντάς την μέσω ειδικού λογισμικού και Thin Clients σε περισσότερους από ένα χρήστη – που μπορεί να φτάσουν και τους 30 ανά PC, ανάλογα με το μοντέλο Thin Client που θα χρησιμοποιηθεί.


Κάθε χρήστης συνδέει την οθόνη, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του σε ένα από τα ιδιαίτερα μικρά και αξιόπιστα Thin Clients της NComputing, το οποίο συνδέεται με το PC, που λειτουργεί ως Server. Κάθε χρήστης, μέσω του εξειδικευμένου desktop virtualization λογισμικού vSpace έχει πρόσβαση, ανάλογα με τα δικαιώματα που θα του δοθούν, σε όλες ή ορισμένες από τις εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο PC. To εντυπωσιακό είναι ότι όλοι οι χρήστες δουλεύουν ταυτόχρονα, ανεξάρτητα, χωρίς να αντιλαμβάνονται καμία διαφορά στον τρόπο ή την ταχύτητα που εργάζονται.


Οι λύσεις της NComputing, βρίσκουν ιδανική εφαρμογή στην εκπαίδευση για τη δημιουργία ψηφιακών τάξεων, καθώς και σε μικρά γραφεία που αναζητούν λύσεις μείωσης του κόστους και αύξησης της παραγωγικότητας.