Το FlingSmash είναι ένα μοναδικό παιχνίδι από την Artoon που συνδυάζει την διασκέδαση του τένις με τη δράση χωρίς τέλος του pinball (φλιπεράκι).


RVL_FlingSmash_pack_E3_SΤο παιχνίδι λανσάρεται σε όλη την Ευρώπη για το Wii στις 19 Νοεμβρίου 2010. Το παιχνίδι θα είναι σε πακέτο με το νέο χειριστήριο Wii Remote Plus. Όταν στο τροπικό νησί Suthon έχει εισβάλλει ο δαιμόνιος Omminus, o σφαιρικός ήρωας Zip καλείται να σώσει το νησί. Το FlingSmash θα έρθει σε πακέτο με το νέο Wii Remote Plus, όπου στο Wii Remote θα είναι ενσωματωμένη η λειτουργία του Wii MotionPlus. Αυτή η ενσωμάτωση απεικονίζει τις ακριβείς κινήσεις σας καθώς παίζετε, επιτρέποντας μεγαλύτερη ακρίβεια καθώς εκσφενδονίζετε τον Zip στους στόχους για να δημιουργήσετε τον δρόμο σας μέσα από 8 πολύχρωμους κόσμους. Από ηλιόλουστες παραλίες μέχρι τροπικά δάση πλούσια σε βλάστηση και υποθαλάσσιες σπηλιές, υπάρχουν τόσα πολλά προς εξερεύνηση από εσάς και τον Zip.


RVL_FlingSmash_01ss02_E3Το παιχνίδι είναι ένα κλασσικό sidescroller δράσης όπου εκτοξεύοντας τον Zip σε συγκεκριμένες γωνίες επιδιώκετε να σπάσετε αντικείμενα, όπως εχθρούς ή τοίχους, ή να ταξιδεύετε μέσα σε διαδρόμους. Οι αριστερόχειρες παίκτες μπορούν να γυρίσουν το παιχνίδι και τη θέση του Zip στην αριστερή πλευρά της οθόνης– παίζοντας από αριστερά προς δεξιά.


Καθώς προχωράτε τα επίπεδα του παιχνιδιού, ο Zip μεταμορφώνεται σε διάφορους τύπους μπάλας, όπου η κάθε μια προσφέρει μια μοναδική πρόκληση. Ο Zip μπορεί να συρρικνωθεί, να παχύνει ή να μετατραπεί σε μια βαριά μεταλλική μπάλα που απαιτεί ένα δυνατό χτύπημα για να κινηθεί μέσα στα επίπεδα του παιχνιδιού. Σε άλλα επίπεδα, η δράση παίρνει άλλη διάσταση καθώς κινήστε κάθετα αντί για οριζόντια.


RVL_FlingSmash_02ss13_E3Πρέπει να συλλέξετε τουλάχιστον τρία από τα πέντε μετάλλια που είναι κρυμμένα σε κάθε επίπεδο του παιχνιδιού με σκοπό να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο και να μαζέψετε όσο περισσότερους πόντους είναι δυνατόν σπάζοντας κύβους σε όλη τη διαδρομή.


Εσείς και ένας φίλος σας μπορείτε να συνεργαστείτε χρησιμοποιώντας ένα επιπλέον Wii Remote Plus (ή ένα Wii Remote με το Wii MotionPlus) με τον δεύτερο παίκτη να ελέγχει τον αξιαγάπητο φίλο του Zip, τον Pip. Υπάρχουν επίσης οκτώ ξεκλείδωτα mini-games και οκτώ επιπλέον επίπεδα για να εξερευνήσετε, τα οποία μπορούν να παιχτούν από ένα ή δύο παίκτες.


Χρησιμοποιήστε το Wii Remote Plus σαν ρακέτα και παρακολουθήστε τον Zip να κινείται σαν φλιπεράκι και να περνά μέσα από εμπόδια και επιτιθέμενους εχθρούς σε ένα παιχνίδι γεμάτο δράση.