Η Data Communication, εταιρία παροχής ολοκληρωμένων εφαρμογών πληροφορικής, παρουσίασε το σύστημα ERP, ΙnnovEra 4 All.


datacommΠρόκειται για μια καινοτόμο ολοκληρωμένη ERP λύση, ειδικά σχεδιασμένη για καιρούς κρίσης, που απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.


Το ΙnnovEra 4 All βασίζεται στο InnovEra ERP της Data Communication και στο Microsoft Dynamics NAV 2009 και αποτελεί έναν έξυπνο συνδυασμό λογισμικού και υπηρεσιών εγκατάστασης, παραμετροποίησης, εκπαίδευσης. Προσφέρει στις επιχειρήσεις, σε ιδιαίτερα προσιτό κόστος, ένα διεθνές ERP εμπλουτισμένο με τη «γνώση» της Data Communication για την Ελληνική Αγορά.


Ο επιχειρηματίας μπορεί τώρα να προμηθευτεί το InnovEra 4 All με αγορά ή ενοικίαση και με κόστος από 4,5 € την ημέρα.


Η προεγκατεστημένη λειτουργικότητα του InnovEra 4 All εγγυάται την παραγωγική λειτουργία του σε 1 εβδομάδα. Η λύση καλύπτει άμεσα όλα τις τυπικές ανάγκες μιας ελληνικής επιχείρησης αναφορικά με πελάτες – προμηθευτές, είδη – αποθήκη, αγορές – πωλήσεις, εισπράξεις – πληρωμές – ταμειακή ρευστότητα, λογιστική και οικονομική παρακολούθηση, καθώς και πλήθος πληροφοριακών και στατιστικών αναφορών. Παράλληλα, διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες επέκτασης που διασφαλίζουν την ολοκληρωμένη κάλυψη και των μελλοντικών αναγκών της επιχείρησης.