H Intersys διαθέτει τρία πρωτοποριακά ασπρόμαυρα μοντέλα για εργασίες μικρού τιράζ, τα imageRUNNER Advance 8085, 8095 και 8105.


IR_ADV_8000_800xΟι τρεις συσκευές προορίζονται για κεντρικά ή εταιρικά τμήματα αναπαραγωγής εγγράφων (CRD) και περιβάλλοντα “παραγωγής εκτυπώσεων κατ’ απαίτηση”, και αποτελούν τα πρώτα ασπρόμαυρα συστήματα για τον κλάδο της παραγωγής επαγγελματικών εκτυπώσεων που αναπτύχθηκαν από την Canon με βάση την πλατφόρμα τεχνολογίας imageRUNNER ADVANCE.


Όπως και με τα έγχρωμα συστήματα της ίδιας σειράς, τα τρία νέα μοντέλα imageRUNNER ADVANCE 8085, 8095 και 8105 που αντιπροσωπεύουν τις αντίστοιχες ταχύτητες λειτουργίας των 85, 95 και 105 σελίδων ανά λεπτό- καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών των επαγγελματικών εκτυπώσεων με απαιτήσεις παραγωγής εργασιών μικρότερου τιράζ από εκείνες των πελατών των συστημάτων imagePRESS.


Η αρθρωτή κατασκευή αυτών των νέων συσκευών, η οποία είναι απόλυτα οικεία σε οποιονδήποτε χρήστη του συστήματος imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO, τις καθιστά εξαιρετικά ευέλικτες, τόσο για το μικρό τους μέγεθος, όσο και για εφαρμογές για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν.


Για παράδειγμα, τα νέα ασπρόμαυρα συστήματα imageRUNNER ADVANCE μπορούν να ανταποκριθούν εξίσου καλά στις απαιτήσεις ενός ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος που χρειάζεται ένα μηχάνημα εισαγωγικού επιπέδου για την παραγωγή ενός απλού, ασπρόμαυρου εντύπου με συρραφή για τη διεξαγωγή εξετάσεων και στις ανάγκες μιας εταιρείας για ένα πλήρες διαμορφωμένο μηχάνημα εκτέλεσης εργασιών μικρού τιράζ για την παραγωγή πολύ μεγαλύτερων εγγράφων με πολύπλοκες επιλογές τελικής επεξεργασίας. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα νέα συστήματα παρέχουν μια εξαιρετικά αποδοτική λύση.


Τα μοντέλα imageRUNNER ADVANCE 8000 προσφέρουν υψηλή παραγωγικότητα και ποιότητα εικόνας, με μέγιστη ανάλυση εικόνας 1200 x 1200 dpi. Τα συστήματα διαθέτουν τη δυνατότητα χειρισμού αποθεμάτων χαρτιού με βάρος έως 256 γρ./μ² (έως 220 γρ./μ² στη λειτουργία διπλής όψης) και μεγέθη χαρτιού μεγαλύτερα από SRA3, μια αξιοσημείωτη βελτίωση από τη σειρά iR7000 την Canon, την οποία αντικαθιστούν.


Πρόσθετες βελτιώσεις της απόδοσης από τη σειρά iR7000 παρέχονται μέσω των νέων επιλογών τελικής επεξεργασίας και του μικρότερου χρόνου προθέρμανσης, καθώς και τη διαθεσιμότητα ελεγκτή της Canon που προσφέρει γνήσια Adobe PostScript 3 αντί εξομοίωσης και στα τρία νέα μοντέλα. Οι εκτυπωτές μπορούν να εξοπλιστούν είτε με τον βασισμένο στην τεχνολογία Fiery επεξεργαστή εικόνας ράστερ (RIP) imagePASS-U1 είτε με έναν προαιρετικό επεξεργαστή RIP Adobe PostScript ή PCL (Printer Control Language) της Canon, ανάλογα με το περιβάλλον παραγωγής.


Η σειρά των ασπρόμαυρων συστημάτων imageRUNNER ADVANCE δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη για παραγωγή μικρότερων αλλά πιο πολύπλοκων εργασιών εκτύπωσης, και παρέχεται με την ίδια ευρεία γκάμα επιλογών τελικής επεξεργασίας όπως η δημοφιλής έγχρωμη σειρά imageRUNNER ADVANCE PRO: επαγγελματική διάτρηση, συρραφή έως 100 φύλλων, συρραφή στη ράχη έως 20 φύλλων, κοπή φυλλαδίων και πέντε τύποι διπλώματος (δίπλωμα τύπου Z, δίπλωμα επιστολών προς τα μέσα, δίπλωμα επιστολών προς τα έξω, δίπλωμα στη μέση και διπλό παράλληλο δίπλωμα).


Ο κύκλος ζωής των συσκευών έχει αξιολογηθεί μέσω του συστήματος σχεδίασης προϊόντων LCA (Life Cycle Assessment) της Canon για την ελαχιστοποίηση των εκπομπών άνθρακα σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους, από την κατασκευή στις προμήθειες και από την παράδοση στην κατανάλωση ενέργειας κατά τη χρήση. Η νέα σειρά ενσωματώνει οικολογικές τεχνολογίες όπως η χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού και βιοπλαστικού υλικού και αναμένεται να προσφέρει μείωση των εκπομπών CO2 κατά περισσότερο από 30% από τα προηγούμενα μοντέλα.


Τα ασπρόμαυρα συστήματα της σειράς imageRUNNER ADVANCE 8000 αναμένονται, επίσης, να παρέχουν την χαμηλότερη συνολική κατανάλωση ενέργειας στην κατηγορία τους (TEC, όπως καθορίζονται από το πρόγραμμα ENERGY STAR®) και συμμορφώνονται με την οδηγία RoHS. Τα νέα μοντέλα προσφέρουν αυξημένη ενεργειακή απόδοση, καταναλώνοντας 50% λιγότερη ενέργεια από τα προηγούμενα μοντέλα, καθώς χρησιμοποιούν μόνο 1,5 Watt σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας.