Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια της Megasoft σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που τα παρακολούθησαν περισσότεροι από 150 συνεργάτες.


image GRAND HOTEL PALACE EVENTΗ εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε πάνω στην οικογένεια εφαρμογών POS της Megasoft (PRISMA Win® Εστίαση, PRISMA Win® Retail, PRISMA Win® Kiosk & Retail, PRISMA Win® Delivery, PRISMA Win® Mobile) καθώς και στην εφαρμογή PRISMA Win® Μισθοδοσία και το feedback ήταν θετικό όσον αφορά στην ουσιαστική κατάρτιση στην πλειοψηφία των συνεργατών που συμμετείχαν καθιστώντας τους, έτσι, έτοιμους να ανταπεξέλθουν σε κάθε απαίτηση και ανάγκη των επαγγελματιών στους οποίους απευθύνονται.


Η ετήσια συνάντηση συνεργατών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Για φέτος η εταιρεία ετοιμάζει μία ημερίδα με άκρως ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και πολλές εκπλήξεις, ενώ η εκδήλωση θα κορυφωθεί με ένα party που θα παραθέσει η Megasoft για τους συνεργάτες της σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φιλοδοξώντας η συνάντηση να έχει όχι μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα αλλά και μια νότα διασκέδασης σε μία ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα.