Η AMD γιορτάζει την πρώτη επέτειο του Fusion Partner Program παρουσιάζοντας νέα στρατηγική διανομής και το AMD Rewards Program.


amd-fusion-logoΗ AMD παρουσιάζει το πλάνο καναλιών διανομής του AMD Fusion Partner Program. Το διευρυμένο πρόγραμμα θα προσφέρει πρόσβαση στους διανομείς της στα οφέλη του AMD Fusion Partner Program γεγονός που θα συνεισφέρει σημαντικά στην ενίσχυση των πωλήσεων των προϊόντων της εταιρίας. Παράλληλα, η AMD παρουσίασε το AMD Rewards Program που στοχεύει στην αύξηση πωλήσεων, το χτίσιμο εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της και τη δημιουργία ζήτησης των προϊόντων AMD.


AMD Fusion Partner Program για διανομείς
Το AMD Fusion Partner Program είναι ανοιχτό προς όλους τους συνεργάτες του δικτύου διανομής της, συμπεριλαμβανομένων των συνεργατών που διανείμουν CPUs, GPUs, servers και workstation systems. Τα οφέλη του προγράμματος καλύπτουν:
– Κίνητρα, οφέλη και υποστήριξη με σκοπό τη βοήθεια προς τους εταίρους διανομείς να παρέχουν περισσότερη αξία στους δικούς τους συνεργάτες.
– Πρόσβαση στα προγράμματα marketing demand generation της εταιρείας για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας των προϊόντων μέσω των συνεργατών.
– Εκπαίδευση και εργαλεία για να βοηθήσει τους συνεργάτες της να δημιουργήσουν μια εξειδικευμένη ομάδα που θα οδηγήσει στην αύξηση των πωλήσεων.
– Αναδιάρθρωση των επενδύσεων στο δίκτυο συνεργατών της AMD για την αύξηση της ζήτησης από τους μεταπωλητές συνεργάτες της εταιρείας μέσω του προγράμματος επιβράβευσης AMD Rewards Program.


AMD Rewards Program
Το AMD Rewards Program αποτελεί ένα παγκόσμιο διαδικτυακό πρόγραμμα πιστότητας σχεδιασμένο να οδηγήσει στην αύξηση των πωλήσεων μέσω του δικτύου διανομής της, το χτίσιμο εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της και τη δημιουργία ζήτησης όλων των κατηγοριών προϊόντων της AMD. Το πρόγραμμα παρέχει πρόσβαση σε νέες πηγές ενημέρωσης, εργαλεία και περαιτέρω υποστήριξη που αποσκοπούν στην ενίσχυση των σχέσεων με τους συνεργάτες της AMD, παρέχοντας μεμονωμένα και μη κίνητρα προς αυτούς.


Η πρόσφατα ανασχεδιασμένη διαδικτυακή πύλη AMD Fusion Partner Portal θα αποτελέσει το βασικό μέσο πρόσβασης για το AMD Rewards Program από όλους τους συνεργάτες της AMD που ήδη βρίσκονται στο AMD Fusion Partner Program. Μέσα από την διαδικτυακή πύλη οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πρόσβασης στη διαθεσιμότητα και πώληση των προϊόντων. Το AMD Rewards Program έχει εφαρμοστεί πιλοτικά σε Καναδά, ΗΠΑ και Βραζιλία και πρόκειται να επεκταθεί σταδιακά εντός του επόμενου εξαμήνου.