Το 15νθήμερο 11 – 24/10 όσοι επισκεφτούν τα καταστήματα Πλαίσιο και το www.plaisio.gr θα βρουν τα top laptops για κάθε χρήση.


plaisioΕπιπλέον, με κάθε νέο φορητό υπολογιστή Turbo-X με επεξεργαστή Intel (Pentium P6000, Core i3, Core i5 και Core i7), οι πελάτες συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση για ταξίδια αξίας 500€ το καθένα, στον προορισμό της επιλογής τους με την υπογραφή της Travel Plan.


Η επικοινωνία που ξεκίνησε βασίζεται σε πρόσωπα ανθρώπων που μιλάνε για την εμπειρία Πλαίσιο. Με κεντρικό μήνυμα «Το ζω στο Πλαίσιο», τα μηνύματα των προσώπων αφορούν σε γενικές ατάκες για το Πλαίσιο, την τεχνολογία και την εξυπηρέτηση, αλλά και συγκεκριμένα για τα laptops.


Στα πλαίσια της καμπάνιας έγινε door2door διανομή ειδικού καταλόγου laptop σε 500.000 σπίτια σε όλη την Ελλάδα. Ο ίδιος διανέμεται και από τα καταστήματα Πλαίσιο, οι βιτρίνες των οποίων έχουν διακοσμηθεί ανάλογα.


Η επικοινωνία υποστηρίζεται επίσης με εξωτερική διαφήμιση σε 1.500 σημεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ραδιοφωνικά μηνύματα & χορηγίες στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ για την online επικοινωνία έχουν δημιουργηθεί ειδικά banners και αναλυτική promo page στο www.plaisio.gr.