Η EMC Corporation διοργανώνει το Συνέδριο VMworld Europe 2010, δείχνοντας τα οφέλη από το συνδυασμό EMC και VMware.


EMCΗ EMC δίνει στους πελάτες της μια μοναδική ευκαιρία να συναντηθούν με ομολόγους τους και ειδικούς από το χώρο των εικονικών υποδομών, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, να παρακολουθήσουν επιδείξεις σε πραγματικό χρόνο, να αναπτύξουν δεξιότητες μέσα από ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια, και να πληροφορηθούν τα πάντα σχετικά με τις ολοκληρωμένες εφαρμογές και τις εξειδικευμένες λύσεις που αναπτύσσουν επιλεγμένοι συνεργάτες του προγράμματος Velocity, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες της EMC® και της VMware.


Το συνέδριο διοργανώνεται στο Bella Center της Κοπεγχάγης, από τις 12-14 Οκτωβρίου. Ο μοναδικός συνδυασμός της VMware με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της EMC για υποδομές πληροφορικής, βοηθά τους πελάτες να μεταβούν πιο γρήγορα στο δικό τους private cloud, ώστε να βελτιώσουν την επιχειρηματική τους ευελιξία και να μειώσουν το κόστος του ΙΤ.


Το συνέδριο περιλαμβάνει:
– Δεκατέσσερις Θεματικές Ενότητες: Στελέχη και τεχνικοί της EMC, μαζί με συναδέλφους τους από τη VMware, θα συμμετάσχουν σε 14 θεματικές ενότητες και συζητήσεις.
– Εκδηλώσεις του περιπτέρου της EMC (#28): Ανά μία ώρα, οι κοινοί πελάτες της EMC και της VMware θα έχουν τη δυνατότητα να δουν μέσα από σχετικές παρουσιάσεις, πώς η EMC και η VMware μπορούν να τους βοηθήσουν κατά τη μετάβαση τους σε ένα ιδιωτικό cloud.


Παράλληλα, θα γίνεται παρουσίαση μεγάλου αριθμού ενοποιημένων τεχνολογιών της EMC και της VMware, όπως το EMC PowerPath®/VE, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο προϊόν λογισμικού της ΕMC, το οποίο εξισορροπεί το φόρτο μεταξύ των μηχανών ενός εικονικού περιβάλλοντος ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη λειτουργία των εφαρμογών και να ικανοποιούνται τα σχετικά SLAs, ή όπως το EMC Ionix® Unified Infrastructure Manager (UIM), το οποίο είναι πλέον σε καθεστώς γενικής διαθεσιμότητας και εξασφαλίζει ενιαίο provisioning και εγγυάται τη συμμόρφωση του VCE και των Vblock™ Infrastructure Packages.
– Ένα πρωτότυπο εργαστήριο EMC Hands-On Lab (περίπτερο # 28b): Για τους πελάτες που θέλουν να αποκτήσουν μια πρακτική εμπειρία μετάβασης σε ιδιωτικό cloud, η EMC έχει προσθέσει ένα μοναδικό στο είδος του εργαστήριο, στο οποίο παρουσιάζονται διάφοροι συνδυασμοί τεχνολογιών της EMC και της VMware. Έτσι, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από ειδικούς σε θέματα εικονικών υποδομών (vExperts) πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τα VMware vCenter Plugins της EMC για να διαχειριστούν καλύτερα τα αποθηκευτικά μέσα που διαθέτουν και να προστατεύσουν τα δεδομένα τους, πώς να χρησιμοποιήσουν το EMC® Avamar® για να βελτιστοποιήσουν τη διαδικασία backup και ανάκτησης δεδομένων μέσα από τεχνικές data deduplication, πώς να υλοποιήσουν βασικές τεχνολογίες όπως η EMC VPLEX™ για να μπορέσουν να παρακολουθούν από απόσταση το εικονικό μηχανογραφικό τους κέντρο μέσω του enVision της RSA, αλλά και να διαπιστώσουν πώς το VAAI βελτιώνει τις αποθηκευτικές λειτουργίες του vSphere 4.1.


– Το VCE (Virtual Computing Environment) Coalition (περίπτερο #30 ): Το VCE, Μέγας Χορηγός του VMworld, αποτελεί ένα προϊόν συνεργασίας της Cisco, της EMC, και της VMware, το οποίο θα αξιοποιηθεί για να παρουσιαστούν οι δυνατότητες των πακέτων Vblock™ Infrastructure Packages. Οι ολοκληρωμένες αυτές προτάσεις παρέχουν μια πλήρη υποδομή ΙΤ, στην οποία ενσωματώνονται οι κορυφαίες τεχνολογίες virtualization, δικτύωσης, υπολογιστικών και αποθηκευτικών συστημάτων, ασφάλειας δεδομένων και διαχείρισης. Επιλεγμένα στελέχη θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μια ειδική εκδήλωση (Super Session) και να υλοποιήσουν διάφορες λειτουργίες των Vblock οι οποίες αυξάνουν την αποδοτικότητα των υποδομών ΙΤ κατά τη διάρκεια των διαφόρων φάσεων της μετάβασης προς το ιδιωτικό cloud.


– Το EMC Video Cube: Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, το EMC Video Cube θα ενημερώνει τους επισκέπτες προβάλλοντας διάφορες πληροφορίες, συνεντεύξεις και βίντεο πελατών, στελεχών της EMC, συνεργατών, καθώς και αναλυτών από το χώρο του ΙΤ.