Τις νέες προτάσεις του για τις εφαρμογές στο έξυπνο κινητό σας τηλέφωνο παρουσίασε το Ovi Store της Nokia.


Foursquare – Δωρεάν
foursquareΤο Foursquare σου προσφέρει νέους τρόπους για να εξερευνήσεις τον κόσμο γύρω σου. Δες πού είναι οι φίλοι σου, μάθε για τα μέρη που συχνάζουν, κράτα υπενθυμίσεις για τα πράγματα που θες να κάνεις και μάθε από τους φίλους σου νέα πράγματα για να δοκιμάσεις.


Angry Birds Lite – Δωρεάν
Η επιβίωση των Angry Birds βρίσκεται σε κίνδυνο. Εκδικήσου τα πράσινα γουρούνια που έκλεψαν τα αυγά των πουλιών. Χρησιμοποίησε τις μοναδικές δυνάμεις καταστροφής των Angry Birds και μετέτρεψε σε συντρίμμια τα κάστρα των γουρουνιών.


Snaptu – Δωρεάν
snaptuΤο Snaptu είναι ένα γρήγορο, στυλάτο app, που συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες εφαρμογές για το κινητό σου σε ένα μέρος: Twitter, Facebook, Flickr, Picasa, News, Weather, Sports (Cricket, Soccer…) Movies, Sudoku και πολλά ακόμα… Με το Snaptu εξοικονομείς μπαταρία, χώρο και ταχύτητα στο κινητό σου.


Farm Frenzy Trial – Δωρεάν
Αναρωτήθηκες ποτέ πώς θα ήταν να διοικείς την δική σου, πλήρως λειτουργική, φάρμα; Να φροντίζεις τις κότες, τα πρόβατα και τις αγελάδες; Να φτιάχνεις κέικ και να παράγεις μαλλί, βούτυρο και τυρί; Αν θες να το δοκιμάσεις, χωρίς να χρειάζεται να ξυπνάς χαράματα κάθε μέρα, το Farm Frenzy είναι το παιχνίδι για σένα!


ovi maps challengeOvi Maps Challenge – Δωρεάν
Το Ovi Maps Challenge τεστάρει τις γνώσεις σου με ερωτήσεις γεωγραφίας, που βασίζονται σε χάρτες. Το Ovi Maps Challenge έχει δύο game modes: Action και Quiz.