Τα Pioneer BDP LX53 και BDP-330 προσφέρουν στους χρήστες αναπαραγωγή κινηματογραφικών ταινιών HD με απόλυτα ρεαλιστική εικόνα και ήχο.


Pioneer BDP-LX53

Pioneer BDP-LX53

Τα δύο νέα Blu-ray Disc player της Pioneer προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα επιλογών διαδικτυακού υλικού ψυχαγωγίας:
Ενσύρματη ή ασύρματη διασύνδεση – Εκτός από τη θύρα Ethernet για κανονική ενσύρματη ενοποίηση, τα δύο νέα μοντέλα μπορούν να συνδεθούν εύκολα στο Διαδίκτυο μέσω ασύρματου οικιακού δικτύου, χρησιμοποιώντας έναν προαιρετικό προσαρμογέα ασύρματης δικτύωσης της Pioneer.
Υπηρεσία BD-Live, βίντεο YouTube και RSS feeds – Η πρόσβαση σε ηλεκτρονικές πηγές επιτρέπει τη λήψη και τη συνεχή ροή υλικού BD-Live, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει πρόσθετες σκηνές, εικόνες, δωρεάν trailer κινηματογραφικών ταινιών, διαδραστικά παιχνίδια και πολλά περισσότερα. Χρησιμοποιώντας το οικείο περιβάλλον χειρισμού του player, οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να διαβάσουν επιλεγμένες πληροφορίες της Pioneer μέσω της τεχνολογίας RSS feeds και να απολαύσουν ακόμα και βίντεο από την τοποθεσία YouTube σε μια συνδεδεμένη τηλεόραση.
Αυτόματες ενημερώσεις firmware – Η υπηρεσία ηλεκτρονικών ενημερώσεων προσφέρει αυτόματη πληροφόρηση στους χρήστες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των ενημερώσεων του firmware, ώστε να διατηρούν τις συσκευές τους ενημερωμένες με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες.
Πλοήγηση & έλεγχος μέσω της εφαρμογής iControlAV – Η Pioneer κυκλοφόρησε μια δωρεάν εφαρμογή, η οποία μετατρέπει ένα iPhone ή iPod Touch σε ένα πλήρως λειτουργικό τηλεχειριστήριο για τα μοντέλα BDP-LX53 και BDP-330. Κατά τη σύνδεσή τους σε ένα υπάρχον ασύρματο router (μέσω Ethernet ή ασύρματου LAN), η εφαρμογή επιτρέπει τον ασύρματο έλεγχο των λειτουργιών αναπαραγωγής και πλοήγησης.


Δυναμικός ήχος υψηλής ποιότητας
bdp-lx53-backΤο κορυφαίο μοντέλο BDP-LX53 της νέας σειράς προσφέρει κατασκευή υψηλής ακαμψίας, ενώ για τη δημιουργία του έχει δοθεί μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια ώστε να διασφαλιστεί η κορυφαία εμπειρία των χρηστών από την αναπαραγωγή των δίσκων Blu-ray. Το BDP-LX53 προσφέρει επίσης την πρόσθετη δυνατότητα λειτουργίας ως συσκευή αναπαραγωγής ήχου υψηλής ποιότητας. Στον πυρήνα της εντυπωσιακής ηχητικής απόδοσης του BDP-LX53 βρίσκεται η ενσωμάτωση των κορυφαίων εξαρτημάτων, ενώ το συνολικό αποτέλεσμα αναδεικνύεται περαιτέρω από τη σχεδίαση. Το BDP-LX53 διαπνέεται από τη σχεδιαστική αντίληψη “Armoured Chassis”, σύμφωνα με την οποία το σασί της συσκευής ενισχύεται με πολλαπλά επίπεδα υλικού και ένα σύστημα σταθεροποίησης της μονάδας οδήγησης, χαρακτηριστικά που βοηθούν στη μείωση των κραδασμών, συμβάλλοντας στην κορυφαία ηχητική απόδοση. Η αίσθηση υψηλής ποιότητας του Blu-ray Disc player ενισχύεται επίσης από τους επιχρυσωμένους ακροδέκτες, το φωτισμό με ψυχρό μπλε χρώμα και το ματ φινίρισμα του εμπρός πάνελ.


Χάρη στην ενσωματωμένη δυνατότητα αποκωδικοποίησης του ήχου HD, τα μοντέλα BDP-LX53 και BDP-330 της Pioneer προσφέρουν αναπαραγωγή προηγμένου ήχου πολλαπλών καναλιών. Τα ζωηρά χρώματα και η κορυφαία αναπαραγωγή εικόνων συμπληρώνονται ιδανικά από τις ψηφιακές μορφές ήχου DTS-HD Master Audio Essential και Dolby TrueHD, οι οποίες παρέχονται και από τα δύο μοντέλα ως εγγενείς μορφές bitstream ή ως μη συμπιεσμένη μορφή LPCM πολλαπλών καναλιών μέσω HDMI μετά την εσωτερική διαδικασία αποκωδικοποίησης.


Τα νέα Blu-ray Disc player της Pioneer είναι εξοπλισμένα με την πιο πρόσφατη έκδοση του αποκλειστικού συστήματος PQLS (Precision Quartz Lock System ) της εταιρείας, το οποίο διασφαλίζει μετάδοση μη συμπιεσμένου ήχου δύο ή πολλαπλών καναλιών LPCM χωρίς παραμόρφωση jitter, ενώ διαθέτει πλέον τη δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου bitstream μέσω HDMI σε συμβατούς δέκτες AV της Pioneer. Το σύστημα PQLS επιτρέπει τον έξυπνο συγχρονισμό των ψηφιακών κυκλωμάτων χρονισμού ενός συμβατού Blu-ray Disc player και ενός δέκτη AV της Pioneer για βέλτιστη αναπαραγωγή ψηφιακού ήχου.


Κινηματογραφική ποιότητα εικόνας

Pioneer BDP-330

Pioneer BDP-330

Τα νέα Blu-ray Disc player της Pioneer καλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών με συλλογή κινηματογραφικών ταινιών από δίσκους DVD και Blu-ray, καθώς περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αναβάθμισης σήματος σε υψηλή ποιότητα 1080p, προκειμένου να προσφέρουν στο χρήστη τη δυνατότητα να απολαύσει περισσότερο τη συλλογή κινηματογραφικών ταινιών που ήδη διαθέτει. Η δυνατότητα διαχείρισης σήματος 1080p με ταχύτητα αναπαραγωγής 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) εξασφαλίζει στους χρήστες μια ρεαλιστική κινηματογραφική εμπειρία σε συμβατές οθόνες.


Οι συσκευές αξιοποιούν τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω HDMI και παρέχουν απόλυτα καθαρές και ρεαλιστικές εικόνες, για την αναπαραγωγή της ατμόσφαιρας των κινηματογραφικών ταινιών από δίσκους Blu-ray όπως θα υποδείκνυε ο σκηνοθέτης τους. Για την πρόσθετη βελτίωση της ποιότητας της εικόνας, τα δύο Blu-ray Disc player υποστηρίζουν την τεχνολογία Deep Colour 36-bit, η οποία βελτιώνει τις λεπτές χρωματικές διαβαθμίσεις, με αποτέλεσμα την αναπαραγωγή ζωηρών χρωμάτων και την ομαλή μετάβαση μεταξύ των διαφορετικών διαβαθμίσεων.


Pioneer BDP-330

Pioneer BDP-330

Τα νέα BDP-LX53 και BDP-330 της Pioneer προσφέρουν τον υψηλότερο δυνατό βαθμό ευχρηστίας, διαθέτοντας μια γκάμα πρακτικών χαρακτηριστικών που καλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών κ