Η HP Hellas ανακοινώνει την ένταξη της Χριστίνας Δακτυλίδου στο δυναμικό της ως HR Manager για την Ελλάδα και την Κύπρο.


H κ. Χριστίνα Δακτυλίδου

H κ. Χριστίνα Δακτυλίδου

Η Χριστίνα Δακτυλίδου διαδέχεται τη Νίκολα Μουσούρου, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα HR Director για την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, έπειτα από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη θητεία στην HP Hellas.


Η Χριστίνα Δακτυλίδου έρχεται στην HP έπειτα από μια πολυετή καριέρα στο χώρο της διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων και στην εταιρεία Adeco, στην οποία εργαζόταν από το 2001. Μέχρι πρόσφατα, κατείχε θέση HR Manager για την Ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα ασκούσε και καθήκοντα Permanent Placement Director για την περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης.


Στο πλαίσιο του νέου της ρόλου, είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση πολιτικών και διαδικασιών που αφορούν στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και είναι εναρμονισμένες με την ευρύτερη εταιρική στρατηγική της HP Hellas. Παράλληλα, θα επικεντρωθεί σε ζητήματα που αφορούν στην προσωπική και ομαδική ανάπτυξη, την ενίσχυση των ικανοτήτων των εργαζομένων, αλλά και την προσέλκυση νέων ταλαντούχων ανθρώπων στην εταιρεία.